Haberler

Sivasspor'a Ankaraspor Çelmesi

Ankaraspor, Turkcell Süper Lig'in 14. Haftasında Kendi Sahasında Sivasspor'u 2-0 Mağlup Ederek, Rakibine Bu Sezonki İkinci Mağlubiyetini Tattırdı.

Ankaraspor, Turkcell Süper Lig'in 14. haftasında kendi sahasında Sivasspor'u 2-0 mağlup ederek, rakibine bu sezonki ikinci mağlubiyetini tattırdı.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, maç sonunda yaptığı açıklamada, Ankaraspor'un galibiyeti kendilerinden daha çok istediğini belirterek, "Ankaraspor'u kutluyorum. Bizden daha arzulu ve istekli oynadılar. Biz de takım halinde birşeyler yapmaya çalıştık. Ama top bizi sevmedi. Kazansak bizi iyi günler bekliyordu. Aldığımız mağlubiyetten dersler çıkarcağız" diye konuştu.

Ankarasporlu futbolcular Necati Ateş ve Erhan Albayrak ise, önemli bir rakibe karşı net bir galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını ve ilerleyen haftalarda bir çıkış yakalamak istediklerini söyledi.

Sivassporlu futbolcular Sedat Bayrak ve Aytaç Ak da, kötü bir futbolun ardından Ankaraspor'a mağlup oldukları için üzgün olduklarını ifade ettiler.

Karşılaşmanın ardından Ankaraspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, uzun bir süre basın toplantısına gelmeyince basın mensupları bu olayı protesto ederek toplantı odasını terk etti.

(EKO-MÜG-İY-İY-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title