Haberler

Şişli Belediyesi Sanat Galerisi Contemporary İstanbul'da

ŞİŞLİ Belediyesi Sanat Galerisi bu yıl GÖRSAV (Görsel Sanatlar Vakfı) ile birlikte Contemprorary İstanbul'da Hüsamettin Koçan, Devrim Erbil ve Erdinç Bakla'nın eserlerinden oluşan özel bir seçkiyi sanatseverlerin beğenisine sundu.

ŞİŞLİ Belediyesi Sanat Galerisi bu yıl GÖRSAV (Görsel Sanatlar Vakfı) ile birlikte Contemprorary İstanbul'da Hüsamettin Koçan, Devrim Erbil ve Erdinç Bakla'nın eserlerinden oluşan özel bir seçkiyi sanatseverlerin beğenisine sundu. Seçkinin ön izleme etkinliğinde dostları, Devrim Erbil'in 81'inci yaşını kutladı.

Şişli Belediyesi ve GÖRSAV, bu yıl 13'üncüsü düzenlenen sanat fuarı Contemprorary İstanbul'a katıldı.Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşen fuar sanatseverler tarafından yoğun bir ilgi gördü. Fuarda Hüsamettin Koçan, Devrim Erbil ve Erdinç Bakla'nın eserlerinden oluşan özel seçki sanatseverler tarafından büyük beğeni topladı.

ÜNLÜ RESSAM DEVRİM ERBİL'İN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

Ünlü Ressam Devrim Erbil, 'İstanbul' serisine ait üç tablosuyla Şişli Belediyesi ve GÖRSAV standına konuk oldu. Seçkinin ön izleme etkinliğinde Şişli Belediye Başkanı H. Hayri İnönü ve dostları Devrim Erbil'in 81'inci yaşını kutladı. Sanatçının kişisel koleksiyonundan alınan eserler, İstanbul'a uzaktan bir bakış imkanı sağlıyor. Erbil, geleneksel Türk ve Doğu sanatları ile Batı resim geleneğini ustaca harmanladığı çalışmalarında şehre dair özgün çizgiler sunuyor.

"SANATSEVERLERLE BULUŞMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUZ"

Fuara katılan ve sanatın önemine değinen Şişli Belediye Başkanı H. Hayri İnönü, "Belediyemizin kültür sanat projeleri arasında GÖRSAV ile birlikte hayata geçirdiğimiz Şişli Belediyesi Sanat Galerisi de bulunuyor. Burada gerçekleştirdiğimiz başarılı sergilerin ardından Contemporary İstanbul'da sanatseverlerle buluşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sergi çok güzel oldu" dedi.

GÖRSAV Başkanı Levent Çizer ise sanatın bir toplumun ilerlemesinde çok önemli olduğuna değindi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Devrim Erbil İstanbul Erbil Şişli Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title