Haberler

Şırnak: Cizreli Selzedelere Yardım

Merkezi Gaziantep'te Bulunan Cizreliler Yardımlaşma Derneği Tarafından Gönderilen 2 Kamyon Gıda ve Battaniye Yardımı Cizre'ye Ulaştı.

Merkezi Gaziantep'te bulunan Cizreliler Yardımlaşma Derneği tarafından gönderilen 2 kamyon gıda ve battaniye yardımı Cizre'ye ulaştı.

Bölgede yaşanan sel felaketinden sonra selin yaraları sarılmaya devam ediyor. Gaziantep Cizreliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Sümer tarafından başlatılan kampanyada toplanan 70 koli 5 litrelik ayçiçeği yağı, 72 çuval pirinç, 550 çuval un, 550 torba makarna ve 630 adet battaniye, Cizre Kaymakamı Gökhan Azcan, Belediye Başkanı Aydın Budak tarafından teslim alındı.

Kaymakam Azcan, gelen yardımın hasar tespiti yapılmış sel mağduru vatandaşlara kaymakamlık ve belediye tarafından birlikte dağıtılacağını belirterek, söz konusu yardımların hakkaniyetli, adil ve şeffaf bir şekilde dağıtılacağını söyledi. Cizreliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne yaptığı yardımlardan ötürü teşekkür eden Azcan, yapılan bu tür davranışların örnek olmasını dilediğini ve omuz omuza bu yaraların sarılacağını ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title