Haberler

Sirmen Türk Eğitim Sen'i Ziyaret Etti

Güncelleme:

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen Türk Eğitim Sen'e bir ziyarette bulundu.

Sefa Sirmen Türk Eğitim Sen'e gerçekleştirdiği ziyarette, sendika başkanı Süleyman Pekin ve Sendika Yönetim Kurulu tarafından karşılandı.

Sirmen, son zamanlarda gündem konusu olan dershanelerin kapatılması ve eğitim sistemindeki eksikliklerden bahsederken, Sendika Başkanı Süleyman Pekin de eğitimin siyasete dahil edildiği konusunda fikirlerini paylaştı.Yapılan görüşmede Süleyman Pekin Sefa Sirmen'e kendi kitaplarını hediye etti.

'Eğitim Sistemimizi Çelişkiye Layık Görüyorlar'

Sefa Sirmen, Türk Eğitim Sen'de yaptığı konuşmasında; "Dershanelere ihtiyaç duyulmadığı takdirde dershaneler zaten kendiliğinden kapanır. Hükümetin yapması gereken dershanelere ihtiyaç duyulmayan bir eğitim sistemi yaratmak. Eğitim sistemi doğru değil ve sistemimizi bu çelişkiye layık görüyorlar, doğru bulmuyoruz." dedi.

'Eğitimin Fabrika Ayarlarıyla Oynandı'

Türk Eğitim Sen Başkanı Süleyman Pekin yine eğitim konusunu ele alarak; ' Eğitimin siyasete alet edilmesine alıştık. Siyasete alet edilmekten de öte artık eğitim konuları bir seçim sandığı haline getirildi. Haketmediğimiz bu tavır bir an önce sonlandırılmalı. Eğitimin fabrika ayarlarıyla oynandı.' Dedi.

'Emek En Yüce Değerdir'

Eğitim sistemi olduğu gibi ve öğretmenlerin yaşadığı sorunlardan da bahseden Sefa Sirmen 'Emek en yüce değerdir, biz bugüne kadar parti teşkilatımızla her yere bunu yazdık. Belediyede olduğumuz dönem sözleşmeli memur aldığımız için yargılandık.' Diyerek ekledi; Diliyorum ki öğretmenlerimizle ilgili tüm sorunlar da önümüzdeki öğretmenler gününde çözülür.'

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleyman Pekin Sefa Sirmen Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title