Haberler

Şirin Payzın: HDP'lileri Ekrana Çıkaramıyoruz

Güncelleme:

Şirin Payzın, Etyen Mahçupyan'ın ''Basın özgürdür. Siz kimi isteyip de programa çıkaramıyorsunuz?'' sorusuna şaşırtan bir yanıt verdi.

CNN Türk'te "Ne Oluyor?" programında Şirin Payzın, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eski başdanışmanı Etyen Mahçupyan'ı konuk olarak ağırlarken, HDP ile ilgili sözleri sosyal medyada deprem etkisi yaptı.

HDP'LİLERİ ÇIKARAMIYORUZ

Basın özgürlüğüne dair değerlendirmelerde bulunan Mahçupyan'ın "Basın özgürdür. Kimi isteyip de ekrana çıkaramıyorsunuz?" sorusuna yanıt veren Şirin Payzın, "Mesela HDP'lileri CNN Türk'e çıkaramıyoruz" dedi.

BAĞLAMA ÇALDIĞI PROGRAM

Bu yorumun hemen ardından sosyal medya üzerinden binlerce kullanıcı, Şirin Payzın'a konuk ettiği HDP'lileri bir bir sıraladı. En çok paylaşılan görüntüler ise CNN Türk'te Selahattin Demirtaş'ın 'bağlama' çaldığı o program oldu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Etyen Mahçupyan Şirin Payzın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu?
500

Yorumlar (136)

tracers:

bu kadın tam bir vatan hainidir !

39
58
yanıtYanıtla
ALİ:

NERESİ DELİ KANLIDIR.

yanıt5
yanıt2
AZAD ÖZGÜR:

Herkes Moderator olur, ama Şirin payzin olamaz Tebrik ederim Cesur yürek Şirin hanım..

55
36
yanıtYanıtla
Kılıçtaroğlu mu karabulut mu:

Sizin olsun o yürekli yalancı.ben istemem şirin alın sizin olsun.beyni hasta bu kadının.

yanıt22
yanıt29
UĞUR:

Çıkarsanız ne çıkarmasanız ne hergün zaten yeterince hdp propagandası yapıyorsunuz. Bir Cnntürk diğeride Kanal d şirin gösterdikce gösteriyorsunuz Bu Hdpyi birde çıkmış halen nediyorsunuz hdp zaten terördür çıkarsan ne çıkarmasan ne

12
66
yanıtYanıtla
SELEN AHSRET:

en buyuk terörist akp ve yandasları

46
30
yanıtYanıtla
tt:

çok şey kaybetmiyorsun çağırırsın o zaman kendinizçalar kendiniz söylersiniz çagrıcaksında ne olacak üç beş çapulcuyu memnun edeceksin kalan milyonlarıda sinir edeceksin bırakın bu pkk lieri şirin gösterme çabasını. millet her gün şehit verirken lanet okurken bunları milletin gözüne sokmak istiyorsunuz. siz yapın sanatçı haberlerini

6
65
yanıtYanıtla
VATAN SEVGİSİ İMANDANDIR:

Kim tanırdı bunları hepsini siz tanıttınız millete. . .

43
26
yanıtYanıtla
az araştırın:

yok la cahil cahil yorum yapmayın 2 aydır hiçbir hdp li tartışma programlarına katılamıyor yasak

52
16
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Helal sana CNN helal be

30
38
yanıtYanıtla
Tüm 136 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title