Haberler

Sipariş Üzerine Tır ve Kamyon Çalan Çete Polisin Takibi Sonucu Çökertildi

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 7 ayrı ilde yaptığı operasyonda sipariş üzerine kamyon ve tır hırsızlığı yapan çete çökertildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 7 ayrı ilde yaptığı operasyonda sipariş üzerine kamyon ve tır hırsızlığı yapan çete çökertildi. Çete üyelerinin çalarak sattığı kamyon ve tırlardan 1 milyon 200 bin TL kazanç elde ettikleri öğrenildi.Alınan bilgiye göre verilen siparişler üzerine Kocaeli, Sakarya, Bolu, Bilecik, Ankara, Bursa ve Düzce illerinde tır ve kamyon çalan 5 kişilik çete polisin takibi sonucu yakalandı. Çete lideri olduğu öğrenilen Mustafa Akça (44), Cahit Çelik (49), Mikail Can (41), Osman Güvercin (40), Ahmet Karamanoğulları (42) ve Nuray Ö (30) polisin yaptığı eş zamanlı operasyonuyla gözaltına alındı. Çete üyelerinin 15 adet tır ve kamyon çaldığı ve 1 milyon 200 bin TL haksız kazanç elde ettikleri öğrenildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadelerinin ardından zanlılar Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title