Haberler

Sinem Kobal, Eşine Doğum Günü Sürprizi Hazırladı

Güncelleme:

Oyuncu Sinem Kobal'ın geçtiğimiz ay evlendiği sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu için hazırlattığı pastada sarı kırmızı top, bıyık, gemi gibi detaylar yer alırken en dikkat çeken şey 'Nice yıllara kocam' yazısı oldu.

Oyuncu Sinem Kobal, 17 Haziran doğumlu eşi Kenan İmirzalıoğlu için çok özel bir yaşgünü pastası hazırlattı. Pastada İmirzalıoğlu'nu anlatan sarı kırmızı bir top, bıyık ve çiftin evlilik fotoğrafı da yer aldı

HAYRANLARI PAYLAŞTI

Geçtiğimiz ay Cunda'da evlenen Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çifti, cicim aylarını yaşamaya devam ediyor. Kobal'ın hayranları, ünlü oyuncunun 17 Haziran doğumlu eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun doğum günü için yaptırdığı pastayı, önceki gün sosyal medyada paylaştı.

DETAYLAR DİKKAT ÇEKTİ

Pastadaki detaylar dikkat çekti. Pastada; fanatik Galatasaraylı olan Kenan İmirzalıoğlu için sarı kırmızı bir top, rol aldığı 'Karadayı' dizisindeki imajına ithafen bıyık, arkadaşlarıyla sürekli PlayStation partileri yaptığı için joystick, denizi sevdiği için de gemi figürleri ve çiftin düğün fotoğrafı da yer aldı.

"NİCE YAŞLARA KOCAM"

En büyük detay ise, Kobal'ın yazdırdığı 'Nice yaşlara kocam' yazısı oldu.

İşte o pasta:


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

birisi:

ohaa bu nasıl bir pasta market gibi ne ararsan var hiç beğenmedim keşke daha sade bişey yaptırsaymış

2
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Sinem''in el hareketinden sonra kalite gibi çok düşürdü

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title