Haberler

Sinan Engin ve Taraftar Grubu Lideri Alen Markaryan'dan Birlik ve Beraberlik Mesajı

Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin ile Çarşı Taraftar Grubu Lideri Alen Markaryan ve Bir Grup Taraftar, Siyah-beyazlı Takımın Antrenmanında Bir Araya Gelerek Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdiler.

Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin ile Çarşı taraftar grubu lideri Alen Markaryan ve bir grup taraftar, Siyah-beyazlı takımın antrenmanında bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş'ın BJK İnönü Stadı'nda Konyaspor'la yaptığı maç sırasında Genel Menajer Sinan Engin aleyhine açılan pankartlar sonrasında taraflar arasında yaşanan gerginlik sona erdi. Taraflar BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Siyah-beyazlı takımın antrenmanı sırasında bir araya gelirken, Genel Menajer Sinan Engin, artık bu olayın kapandığını belirterek, büyütülecek bir şey olmadığını, hepbirlikte Beşiktaş'ın şampiyonluğu için çaba göstereceklerini söyledi.

Tribün lideri Alen Markaryan ise, yaşanan tatsız olayın sezon başı olduğu için iletişimsizlikten kaynaklandığını söyledi. Beşiktaş'ın iyiliğini düşündüklerini kaydeden Markaryan, "Konyaspor maçında pankart açanlar bizim arkadaşlarımızdı. Sezon başı olduğu için bir iletişimsizlik yaşandı. Biz maç sabahı yaptığımız toplantıda, sadece Ertuğrul Sağlam lehine tezahürat yapılacağını söylemiştik. Ancak bu arkadaşlarımızın sanırım toplantıdan haberleri yoktu. Pankartları görünce biz de şok olduk. Ancak olay

hallolmuştur. Sadece iletişimsizlikten kaynaklanmıştır. Hep beraber, el ele hedefe doğru gideceğiz. Sinan Engin ile hiç bir sorunumuz yok. Beşiktaş için yan yanayız, beraberiz. Camianın bölünmesini bekleyenler, daha çok bekler'' diye konuştu.

Herkesin erdemli davrandığına işaret eden Markaryan, "Bu olay artık halloldu. Amacımız, Beşiktaş'ı şampiyon yapmak. Aramızda hiç bir sorun yok, birlikteyiz'' dedi.

Bu arada Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda FC Zürih'le çarşamba günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

(İK-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title