Haberler

Sinan Çetin'in Eğlenmeye Giden Oğlu Başına İş Açtı! Hapsi İsteniyor

Güncelleme:

Gece kulübünde istediği müziği çalmadığı gerekçesiyle DJ'ye kafa atan Orfeo Çetin'in bir yıla kadar hapsi isteniyor

Ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Orfeo Çetin, 24 Temmuz'da İstanbul Beşiktaş'ta eğlenmek için kulübe gitti. Mekândaki müziği beğenmeyen Çetin, DJ Can Utkan'nın eline para sıkıştırarak istediği müziği çalmasını istedi. Can Utkan ise perşembe günleri bu tarzda müzik çaldığını söyleyerek talebi reddetti. Birbirlerine hakaret ve küfür etmeye başlayan ikili arasında başlayan tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü.

DJ'YE YUMRUK ATTI

Orfeo Çetin öfkesine hâkim olamayıp DJ Utkan'a kafa ve yumruk attı. Utkan, yediği darbelerin etkisiyle yere düşerken Çetin, arkadaşlarının yardımı ile kulüpten ayrıldı. Can Utkan, Beşiktaş Polis Merkezi'ne giderek Orfeo Çetin'den şikâyetçi oldu.

PİŞMAN OLDU

Savcılık tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Çetin ifadesinde, kulüp DJ'inin yanına giderek müziği değiştirmesini istediğini söylediğini ancak karşılığında "Beğenmediysen git muhallebi çocuğu" tarzında cevap aldığını ifade etti. Utkan'ın sözlerine sinirlendiğini ifade eden Çetin, bir anlık öfke ile kafa attığını ancak pişman olduğunu belirtti.

HAPSİ İSTENİYOR

Henüz öğrenci olduğunu kaydeden Orfeo Çetin, Utkan ile uzlaşmak istedi. Çetin'in uzlaşma isteğini kabul etmeyen Can Utkan ise şikâyetinde ısrarcı oldu. Yürütülen soruşturma sonunda Orfeo Çetin hakkından "kasten basit yaralama" iddiasıyla bir yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Çetin, önümüzdeki günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sinan Çetin İstanbul Beşiktaş Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

şaşırmadım:

bunlar akp takımından

8
9
yanıtYanıtla
Tülin:

Sehitlerimiz var buda sarki derdinde...

15
2
yanıtYanıtla
belfastli reis hacı:

Kımsınız ulan bu ulkede herıstdıgınızi yapamazsınız afrem dj kakkını ara sınan cetini hic sevmem havali g vat ogluda kendisi gibi

13
0
yanıtYanıtla
SEDA:

ŞEHİT OLANLAR ANA KUZUSU DEĞİLMİ NEDEN BU ZÜPPELERDE ÇATIŞMAYA GİTMİYOR

11
0
yanıtYanıtla
İSTANBUL:

Adalet varsa gereğini yapsın ki zübbe çocuklarına ders olsun

4
1
yanıtYanıtla
EKSU TSUROZ T''EVGİN:

orfeo ne ya balık mı hahahah isime bak ya şaka gibi

4
0
yanıtYanıtla
paronoya:

Bıyıkları yeni terlemiş züppenin

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title