Haberler

Şilan Topal, karakolda kaşlarını oynatarak polislere zorla tutulduğunu işaret etti

Güncelleme:

Boşanma aşamasındaki eşi tarafından zorla taksiye bindirilerek kaçırılan Şilan Topal, yaşadıklarını Müge Anlı'nın programında anlattı. Ailesinin kayıp ihbarı üzerine eşi ile birlikte karakola götürüldüğünü söyleyen Topal, burada eşinin söylemesini tembihlediği cümleleri kurduğunu ancak polislere bir yandan kaş göz yaparak gerçekleri ortaya çıkarabildiğini anlattı.

İstanbul'un Şişli ilçesine bağlı Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Güney 3 Sokak'ta iddiaya göre, bir çocuk annesi Şilan Topal, ailesinin evinin önünde oturduğu sırada 9 ay önce boşanma davası açtığı Mithat Topal ve beraberindeki kişilerce önceki gün akşam saatlerinde zorla taksiye bindirilerek kaçırıldı.

OPERASYONLA KURTARILDI

Yakınlarının ihbarı üzerine polis ekipleri Şilan Topal'a ulaşmak için çalışma başlattı. Teknik ve fiziki takip sonucu Topal'ın kaçırıldığı Gaziosmanpaşa'daki adrese ulaşan polis, Şilan Topal'ı kurtardı. Topal'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Mithat Topal ve beraberindeki bir kişi de polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Topal'ın bulunduğu ve şüphelilerin yakalandığı haberini alan ailesi büyük sevinç yaşadı.

"SADECE ÇOCUĞUMU İSTİYORUM"

Emniyete getirilen Şilan Topal, işlemlerinin ardından savcıya ifade vermek için Çağlayan Adliyesi'ne sevk edildi. Emniyet çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan genç kadın, "Kurtulduğum için mutluyum. Polislere, devlet büyüklerine teşekkür ediyorum. Gerekli cezanın verilmesini istiyorum. Sadece çocuğuma kavuşmak istiyorum" dedi.

TAKSİCİNİN DE İŞİN İÇİNDE OLDUĞUNU ÖNE SÜRDÜ

Şilan Topal, kurtarıldıktan sonra ailesinin kızlarını bulabilmek için yer aldığı Müge Anlı'nın programına çıktı. Anlı'ya konuk olan Topal, kaçırılırken bindirildiği taksicinin de işin içinde olduğunu düşündüğünü belirterek, "Bizi indirdikten sonra polisi arayabilirdi. Yanımızdaki diğer kişi taksiciyi tanıdığını söyledi" ifadelerini kullandı.

KAŞ GÖZ HAREKETLERİ İLE KAÇIRILDIĞINI ANLATMIŞ

Öte yandan Topal, karakola boşanma aşamasındaki eşiyle el ele girdiğini, kaşını gözünü oynatarak polislere zorla tutulduğunu işaret ettiğini anlattı. Topal, eşinin kendisine karakola girmeden "Ne söyleyeceğini biliyorsun" diyerek tehditler ettiğini de söyledi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Şişli Haberler

500

Yorumlar (7)

Çınar Saraç:

Heeee biz de inandık

22
63
yanıtYanıtla
Alikemal Serç:

Hadi bi işine

yanıt11
yanıt0
Mikail arman:

Polis kendisine yalan söyleyen ve kaçıranların arkadaşı,olan taksiciyi neden yeniden gözaltına alıp soruşturma yapmıyor ? Devlet kurumları ve özelliklede savcılar, acı'olaylar ve ciddi aile dramları yaşanmadan neden acilen adli önlemler almıyorlar ? Neden mağduru korumakla mükellef oldukları yetkilerini kullanmıyorlar ! Bize açıklasalar.

61
4
yanıtYanıtla
Theo:

Kanunlarda bir ölüm olayı olmadıktan sonra hapis cezası veremiyor,burda hakimlere savcılara karşı yorum yapmayın onların eli kolu bağlı,kanun değişikliği ancak millet meclisinde yapılır

27
28
yanıtYanıtla
Hasan Aysun Söylemez:

Aynı olay hakime, savcıya,siyasetciye işlensin var mı kanun görürsün. 50 yerden ceza maddesi bulurlar.

yanıt47
yanıt5
Hasan Aysun Söylemez:

Savcı, hakim, siyasetciye karşı bir suç işlense kanun var, garibana karşı kanun var adalet YOK.

42
6
yanıtYanıtla
Dandik dandik:

Sacmalık karakolda isen Polisin önünde ifade veriyorsan ka? göz yapmaya ne hacet direk dogruları söyle. Ama yok programa filim gibi hayat lazım teyting lazım.

7
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title