Haberler

Siirt'te "Geçici Özel Güvenlik Bölgeleri" 15 Gün Süreyle Uzatıldı

Siirt’te, ‘Geçici Özel Güvenlik Bölgeleri’ ilan edilen Eruh Akmeşe Çaçi Dağları ve Pervari ilçe kırsallarındaki bölgeler, 25 Ekim-8 Kasım 2016 tarihleri arasında 15 gün süreyle uzatıldı.

Siirt'te, 'Geçici Özel Güvenlik Bölgeleri' ilan edilen Eruh Akmeşe Çaçi Dağları ve Pervari ilçe kırsallarındaki bölgeler, 25 Ekim-8 Kasım 2016 tarihleri arasında 15 gün süreyle uzatıldı.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi, devletin ve milletin her türlü terörist tehdidi ve saldırıdan korunması maksadıyla, ilgili mevzuat çerçevesinde her türlü tedbir alındığı belirtildi. Açıklamada, "Bu kapsamda söz konusu bölgeler milli güvenlik, kamu düzeni ve kamu esenliğinin sağlanması, suç işlenmesinin önlenmesi ve başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması amacıyla 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 11'inci maddesi ile 2565 Sayılı Askeri Yasak Bölgeler ve Güvenlik Bölgeleri Kanunu'nun 32/A maddesine istinaden; bahse konu bölgelere gidebileceği değerlendirilen vatandaşların, mezkur bölgelerdeki yasadışı unsurlardan ve bunlara yönelik alınacak tedbirlerden zarar görmemeleri açısından; (15) gün süreyle, 25 (Dahil) Ekim - 8 (Dahil) Kasım 2016 tarihleri arasında 'Özel Güvenlik Bölgesi' ilan edilmiştir" denildi.

'Geçici özel güvenlik bölgeleri' ilan edilen bölgelerin; "Siirt- Eruh İlçesi Okçular köyünün güneyi, Eruh-Yanıkses köyünün doğusu, Eruh-Görendoruk Köyünün kuzeyi, Eruh-Kuşdalı köyünün güneyi, Eruh-Çaçi dağları bölgesi, Siirt-Pervari İlçesi Palamutlu ve Tosuntarla köylerinin güneyi, Pervari-Doğanca köyünün batısı, Eruh-Bilgili köyünün kuzeyi, Eruh-Yeniçizmeli köyünün kuzeyi ve doğusu ile Siirt Merkez Ekmekçiler köyünün doğusu, Eruh-Akmeşe kuzeyi-kayalık tepe güneyi-çizmeli köyü kuzeyi-ziyaret tepe-süt tepe-siyah tepe-kırmızı taş tepe, Pervari Düğüncüler-Yapraktepe-Doğan-Sarıyaprak köyleri, Eruh Kelusta Tepesi kırsal alanları arasında bulunan bölgeler" olduğu açıklandı. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Pervari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title