Haberler

Sibel Can'ın, Kızı Melisa Ural'a Yavru Domuz Alması Sosyal Medyada Olay Oldu

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Sibel Can'ın, kızı Melisa Ural'a hediye olarak yavru domuz alması, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Ünlü isimlerin hediye anlayışı gün geçtikçe değişmeye başladı. Takvim'in haberine göre, geçtiğimiz günlerde aşkına domuz hediye eden işadamı Serhan Adalı'nın ardından ünlü sanatçı Sibel Can da bu modaya uydu. Can, geçtiğimiz gün 24 yaşına giren kızı Melisa Ural'a yavru domuz hediye etti.

TAKİPÇİLERDEN TEPKİ GELDİ

Yavru domuzla sosyal medya hesabından poz veren Melisa Ural, sosyal medyaya damga vurdu. Birçok takipçi "Millet; sevdiklerine kedi, köpek hediye ederken geldiğimiz duruma bak!" diye yorum yaptı.

İşte Melisa Ural'ın yavru domuzuyla verdiği olay olan o pozu;

Sibel Can'ın, Kızı Melisa Ural'a Yavru Domuz Alması Sosyal Medyada Olay Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Melisa Ural Sibel Can Magazin Haberler

500

Yorumlar (98)

Dürbünlü:

Açıktan üzerinde hıristiyanlık alametlerini taşıyan veya bulunduran kimsenin imanı gider.şimdi yarın bunlar öldügünde camiye değil kiliseye götürülmesi gerekiyor.

52
8
yanıtYanıtla
can:

hayır dır din yok iman yok ne bekliyordunuz

48
8
yanıtYanıtla
Akıllı insan:

İsteyen domuz alır. Size ne. Bıktık artık saygısız yorumlarınızdan. Herkezi aynı kalıba sokmaktan usanmadınız. Dininizi nasıl istiyorsanız öyle yaşayın ama başkalarına karışmayın. İyi yapmış Sibel hanım. Kızına ne alacağını size mi soracak.

5
41
yanıtYanıtla
Nurettin:

Bu ne arkadaş müslüman ülkede anne çocuğuna domuz hediye ediyor ALLAH BILDIGI GIBI YAPSIN SIZIN GIBILERI

34
3
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

DEVE YAVRUSU ALIP ŞİFA NİYETİNE DEVE SIDIGIMİ İÇSEYDİ DOMUZ ALMIŞ DOMUZ YAVRUSU ALMIŞ SİZE NE BANA NE BU DURUM.KİME. NEYE GÖRE DOĞRU VEYA YANLIŞ BAZI GERİZRKALİLAR YAZMIŞ MÜSLÜMANIM KÖTÜ ÖRNEK OLUYOR LAN MAL.LAN GERZEKLER SİZİN SİZİN INANCINIZ İRADENİZ PAMUK İPLİĞİNE Mİ BAĞLI Kİ HEMEN Bİ ÖRNEK ALIP TA BOZULUYOR BİLMEM NE OLYORSUNUZ

2
31
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

ASLİ BİZDE KUZU ÇEVİRME YAPCAKTIK KUZU ALDIĞIMIZ GÜN KAZA YAPTIK NE YANİ ŞİMDİ BURDAN NE ÇIKIYOR .LAN YETER ARTIK MİLLET UZAYDA EMLAKCİLİK YAPIYOR ARAZİ FALAN ALIP SATIYOR BİZ DAHA SAKIZ ORUCU BOZARMI DINIMZDE KİME NİKAH DÜŞER KİMLERİ ŞEY YAPABİLİRİZ İ TARTIŞIYORUZ. .ŞU HURAFELERDEN MASAL LARDAN Bİ KURTULALIM ARTIK

2
31
yanıtYanıtla
yorum:

Allah seni bu yazdığın yazıyla imtihan eder İnşallah

yanıt3
yanıt1
CENGİZHAN:

MÜSLÜMAN KARDEŞİM BANA CVP VERMİŞ AÇ KURAN OKU HARAM HELLA ÖĞREN DEMİŞSİN KARDEŞİM O KADAR ÇOK OKUDUM ARAŞTIRDIM ANLAMLARINI BAKTIM AHZAP SÜRESİ 34 VE 57 .AYETLER GİBİ ONDAN SONRA KOPTUM MÜSLÜMAN KARDEŞ DÜNYAYA TÜM İNSANLIĞA VERİLMİŞ BİR MSJ BULAMADIM ORTA ÇAĞ ARAPLARIN NİN GUNDELİK YQSAM TARZINA HAYATINA GÖRE GUNDELİK DURUMLARINA GÖRE BİR SÜRÜ MSJ KONU VAR OLDUĞUNU GÖRDÜM .SEN DE OKU ARAŞTIR SENDE GÖR .

3
27
yanıtYanıtla
Mebrure:

İnançla okumazsan zaten anlayamazsın. Kalp gözü açık olmak diye bir şey var. Kalp gözün açık değilse boş. Ne diyelim''Allah Hidayet versin''

yanıt1
yanıt0
Ayşe:

Nevar bunda altı üstü bir hayvanı kucaklamış.

4
26
yanıtYanıtla
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title