Haberler

Show TV'nin İddialı Dizisi Servet, 4. Bölümde Final Yapıyor

Güncelleme:

Genç jenerasyonun gözde oyuncularından Yusuf Çim ve Bahar Şahin'in başrollerini paylaştığı Servet dizisi de reyting kurbanı olan yapımlar kervanına katıldı.

Başrollerini Yusuf Çim ve Bahar Şahin'in paylaştıkları, Show TV'nin iddialı dizisi Servet, Perşembe akşamı yayınlanacak olan 4. bölümüyle ekranlara veda edecek.

YÖNETMEN KOLTUĞUNDA EMİR KHALİLZADEH OTURUYOR

Medyaradar'da yer alan habere göre; Yapımını Ortaks Yapım'ın gerçekleştirdiği, yapımcılığını Müge Turalı Pak, Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel'in üstlendiği, proje tasarımını Birsel Çıkıncı'nın yaptığı ve senaryosunu Murat Boyacıoğlu'nun yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Emir Khalilzadeh oturuyor.

KADRODA GÜÇLÜ İSİMLER VAR

Genç jenerasyonun gözde oyuncularından Yusuf Çim ve Bahar Şahin'in başrollerini paylaştığı dizide Ali Sürmeli, Arsen Gürzap, Tülay Günal, Kanbolat Görkem Arslan, Baran Bölükbaşı, Cemre Gümeli,Alicia Kapudağ, Barış Yalçın, Bora Cengiz, Evren Duyal, Bekir Çiçekdemir, Deniz Atam, Ahmet Kaynak, Kadim Yaşar, Selahattin Töz, Miray Akay gibi güçlü isimler de yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (17)

emir14:

doğru düzgün adam gibi dizi yapmıyolar ki hangi diziyi izlesek açık saçık ahlaksız orası burası gözüken sahneler çıkıyor çocuklarda izliyor çocukların psikolojisi etkileniyo

14
3
yanıtYanıtla
sadece adalet:

Bu dizilerin batmasına çok seviniyorum. Sadece insanları uyutuyor. Bir dizi 2-3 saat olur mu Allah aşkına ya. İnsanlarımız Ülkeden bir haberler ama dizidekilerin anasını babasını herşeyini biliyorlar. Uyan Türkiye uyan. Bırakın şu dizileri. Bir bakın ülkemizde neler oluyor.

13
3
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

kardeşim yaz geliyor normal diziler tatile girecek o zaman başlatsanız ya bu dizileri yazık o kadar emek var bu tv yöneticilerinden bir halt olmaz

10
5
yanıtYanıtla
sanane adimdan:

İsin ilginc yani ne zaman basrolde yusuf cim i gorsem o dizi erkenden final yapiyor neden acaba

11
2
yanıtYanıtla
Çukur harici hava cıva,sıkıntı yoksa sıkıntı vardi:

Çukurrrrrrr

3
5
yanıtYanıtla
PARA:

Bu Yusuf Çim ne kadar şanssız, nerede oynarsa hüsran.

6
0
yanıtYanıtla
sanane adimdan:

İsin ilginc yani ne zaman basrolde yusuf cim i gorsem o dizi erkenden final yapiyor neden acaba

3
3
yanıtYanıtla
ewoo:

türkiyenin komik aile dizilerine ihtiyacı var

3
1
yanıtYanıtla
Vildan:

Birbirine uyuşmuyor du zaten

3
1
yanıtYanıtla
Vildan:

Oyunculugu siradan oldugu icindir birde birbirine uyuşmuyor du o yüzden birde hep aynı hikayeler zengin fakir oğlan

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title