Haberler

Show TV'deki "Arıza" dizisinde Van'a "Dağ başı" denilmesinden sonra tepkiler çığ gibi büyüdü

Güncelleme:

Show TV'de yayın hayatına başlayan "Arıza" dizisinin ilk bölümünde Van'dan "Dağ başı" diye bahsedilmesi sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Başrollerini Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı "Arıza" dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi. Show TV'de yayınlanmaya başlayan yeni dizinin ilk bölümünde, Van'dan 'Dağ başı' olarak bahsedildi. Sahnenin yayınlanmasından sonra tepkiler çığ gibi büyüdü. Bazı sosyal medya kullanıcıları, kanalın ve dizi sorumlularının özür dilemesini istedi.

Dizide yer alan sahnede, "Melek" karakteri, Van'da doktor olan "Halide" karakterine yönelik, "İstanbul'da görev yapacağı hastane yok mu? Ne anlıyorsun o dağ başında nasır tedavi etmekten anlamış değilim" ifadelerini kullanıyor.

SOSYAL MEDYADAN ÇAĞRIDA BULUNDULAR

Sahnenin yayınlanmasında sonra söz konusu diyalog sosyal medyada tepki çekti. Kullanıcılar, #ÖzürDileShowtv etiketiyle yetkililerden özür bekliyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

500

Yorumlar (176)

COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Ulan yıllardır biz Trabzonlularla makara yaptılar sesimiz çıktımı neymiş dağ başı demişler vay anasını ne hakaret ne hakaret ama ha

65
33
yanıtYanıtla
Laz:

Saçmalama ne alaka coşkun coşma sakin ol

yanıt2
yanıt2
Ahmet:

İsmini görünce cevap vermeye gerek görmedim.. Coşkun;

yanıt1
yanıt2
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Ulan tek hücreli amip Ahmet denen sığır yorumun altına yazman zaten cevap yazı tıklayarak oluyor angut hey Allahım ya şaka gibisin diyeceğim de onun bile sınırı var:))

yanıt1
yanıt1
serpil:

e doğru demişler yanlış mı. . . amma alıngan oldular ya. . . . . . . . . . . . . . . . . . devlet bize bahmiyirrrrr

58
26
yanıtYanıtla
Laz:

Al işte aynı zihniyet yazık ...

yanıt9
yanıt21
Ahmet:

Gel ben sana çok iyi bakarım. Öyle bir bakarım ki...

yanıt4
yanıt26
Beniadem:

Serpil Hanım dikkatederseniz hepimiz tek bir aratıcının kullarıyız.Dinimiz kesinlikleri insanlar arasında ayrımcılığı yasaklamıştır.Fakat maalesef siz ve sizin gibi düşünen kişiler oldukça bu ayrımcılıkda daha doğrusu ırkçılıkta devam gibi görünüyor.

yanıt0
yanıt40
...:

nokta bıraktığın yerler kendine yönelik hakaretlerin sanırım. . . boşluğu siz doldurun manasında :)

yanıt0
yanıt0
Ilyas:

Çok şükür burası dağ başı. Dağ başında byle yarı çıplak dolasamiyosun her önüne gelen le sevgili adı altında yatmıyorsun. İçki icmiyosun ezandan rahatsız olmuyorsun. Vatanını bunlar gibi sözde değil özde seviyorsun. Gezici olmuyorsun.disardan gelen işçilere saldırmıyor aksine baş üstünde tutuyorsun. Dedim ya burası iyiki dağ başı.

33
5
yanıtYanıtla
Tüm 176 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title