Haberler

Sezen Aksu, Yıldız Tilbe'nin Sevgilisiyle Tek Gecelik İlişkisini 25 Yıl Sonra Affetti

Güncelleme:

Yıldız Tilbe, yaklaşık 25 yıldır küs olduğu Sezen Aksu'nun Kanlıca'daki evine, elinde çikolata ve çiçekle giderek bu soğukluğa son verdi.

ELİNDEN TUTUP SEKTÖRE SOKTUĞU İSMİN İHANETİNE UĞRAMIŞTI

Yaklaşık 25 yıl önce Yıldız Tilbe, o dönem Sezen Aksu'yla aşk yaşayan merhum sanatçı Uzay Heparı ile tek gecelik bir aşk yaşamıştı. Tilbe, bunun bir hata olduğunu kabul etse de Aksu, elinden tutup sektöre soktuğu popçuyla konuşmama kararı almıştı.

İKİLİ KÜSLÜĞE SON VERDİ

Yıllar sonra beklenen hamle Yıldız Tilbe'den geldi. Akşam Life'da ye alan habere göre; şarkıcı Tilbe, geçen hafta eline çikolatasını ve çiçeğini alarak Minik Serçe'nin Kanlıca'daki evine gitti. Tilbe, bu hamlesiyle Minik Serçe'nin gönlünü almayı başardı. İkili, küs kaldıkları günlerin aksine o gün uzun süre sohbet ederek aralarında bu soğukluğa son verdi


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yıldız Tilbe Sezen Aksu Kanlıca Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (31)

yorumcu:

fuhus ve zinayi tek gecelik iliski diye bizlere empoze edenlere hakkim helal degildir.

72
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

senin affetmen önemli değil ALLAH AFETSİN bilmem bunu bilirmisiniz

38
4
yanıtYanıtla
ÖVMEN:

SEN HİÇ YAPMADINMI ACABA SERÇE. . . . AMAN SİZİN DÜNYANIZ YALAN DOLAN PİSLİK İHANET DOLU BİZ ALMAYALIM. . . . . . .

24
6
yanıtYanıtla
Oha yani:

Uzay hepari zeynep diye birinin esiyken kendi sevgili olabiliyor,yildizla 1 gecelik kacamagi affedemiyor amaaa Vatana ihanet edenler icinn biyerlerini yirtip af dileyebiliyor.bu kadar yüzsüz ancak bunlar olabilirler...pis serce,beynin kücük kinin büyükmus

26
0
yanıtYanıtla
ALİ:

ah lan ah bu millette bunların dış yüzünü görerek adam sanıyor. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

21
3
yanıtYanıtla
Yıldız TİLBE:

Siz yaparken iyiydi

14
10
yanıtYanıtla
KUZEY ATEŞDAĞLI:

Müsadenizle ben bi kusup gelicem

19
3
yanıtYanıtla
Supermen:

Kimin eli kimin cebinde

19
2
yanıtYanıtla
Kurşun:

O alemdekilerin çoğu dolaylı olarak birbiriyle akraba

18
3
yanıtYanıtla
fırlatma:

:)))

yanıt1
yanıt1
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title