Haberler

Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özcan'a Veda Yemeği

Bilecik Valiliği, görev süresi dolan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan onuruna bir veda yemeği düzenlendi.

Bilecik Valiliği, görev süresi dolan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan onuruna bir veda yemeği düzenlendi.

Polis Evi'nde düzenlenen yemeğe Vali Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Bilecik Milletvekilleri Halil Eldemir, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Özcan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Alper Sır, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, Baro Başkanı Halime Aynur, Vali Yardımcıları ve kaymakamlar, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fevzi Uzun ile daire müdürleri katıldı.

Yaptığı konuşmada, Türk milletinin ayrılık duygusunu fazla hissettiğini ifade eden Vali Nayir, "Bu tür ayrılık programları hüzünlü oluyoruz. Rektörümüz 8 yıl ilimize önemli hizmetlerde bulundu. Burada gönül dostluklarının oluşmasına vesile oldu. Coğrafi ayrılığımıza rağmen gönül yakınlığımızı devam ettireceğiz. Bir gönül dostu kazandık. Bundan sonraki hayatında ailece sağlık ve mutluluk içerisinde bugün ki başarılarını artırarak devam ettireceğine inanıyorum. Bilecik, inanıyorum ki, sayın rektörümüzün hayatında önemli bir yer tutacak. Kendisini 'Bilecikli' oldu diye kabul ediyoruz" dedi.

"BİLECİK'İN HER KESİMİNDEN KOŞULSUZ DESTEK GÖRDÜM"

Prof. Dr. Özcan ise, toplumun bütün bileşenlerinin üniversiteye ellerinden gelen her türlü gayretle destek olduklarını ifade ederek, "İnsan hayatının gayesi hayır ile yad edilmekten öte geçer. Göreve başladığım andan itibaren bu heyecanımı paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Geldiğimiz zamanlarda başladığımız zemin ile bugün bıraktığımız zemin arasında elbette çok büyük fark var. O farkta Bilecik'in bu geçen süreyi iyi değerlendirdiğini gösteriyor. Bilecik'in her kesiminden koşulsuz destek gördüm. Bu coğrafyada onurlu ve dik yürüyüşümüzün en önemli sebeplerinden birisi Bilecik'tir. ve bu toprakların o kutlu töresini mutlaka devam ettirmek, o kozu ve o ateşi canlı tutmak zorundayız" diye konuştu.

Milletvekilleri Eldemir ve Tüzün ile Yağcı ve Şahiner, Özcan'a 8 yıllık görev süresince üniversiteye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Vali Nayir, Belediye Başkanı Yağcı, Cumhuriyet Başsavcısı Şahiner ve İl Emniyet Müdürü Bektaş, Rektör Özcan'a çeşitli hediyeler verdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilecik Valiliği Selim Yağcı Azmi Özcan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title