Haberler

Seydişehir'de Tiyatro Gösterisi

Seydişehir'de, çocuklara tabiat sevgisini aşılamayı amaçlamak için "Caretta Carettalar Milli Parklarda" adlı çocuk tiyatrosu sergilendi.

Belediye düğün salonunda sergilenen oyunda çocuklara çevre bilinci ve tabiat sevgisinin aşılandığı gösteride, yerlere çöp atılmaması ve temizlik konusunda minikler bilgilendirildi.

Tiyatro sonunda miniklere gösteri hakkında sorular soruldu. Doğru cevap verenlere de çeşitli hediyeler verildi.

Yönetmenliğini Yücel Turgut'un yaptığı, Umut Öğüt, Tolga Günay, Zeynep Uçucu Günay'ın oynadığı oyunu 800 öğrenci beğeni ile izledi.

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, gösteri sonrası yaptığı açıklamada, tiyatro gösterisi ile öğrencilere tabiat sevgisi verildiğini ifade ederek, "Sadece ormanları değil, parkları değil, çevreyi hepimiz temiz tutacağız. Belediyelerimiz var diye işçi kardeşlerimiz var diye asla çöpleri yere atmayacağız. Büyüklerimizi uyaracağız. Çok çalışın başarılı olun. Çevre dostu çocuklar olarak yarınlara hep birlikte ulaşalım." dedi.

Programa, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Nurettin Taş, Konya Orman ve Su İşleri 8. Bölge Müdürü Yılmaz Kocaman, Konya Orman Bölge Müdürü Bekir Karacabey, Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Tolga Günay Seydişehir Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title