Haberler

Sevişme Sahneleri "Saklı" Filmini Kurtaramadı! 3 günde 23 Kişi İzledi

Güncelleme:

"Saklı", adının hakkını verdi! Başrollerini İlhan Şeşen, Türkü Turan, Settar Tanrıöğen ve Pelin Akil'in paylaştığı 'Saklı' filmini izleyici neredeyse hiç görmedi. Geçen hafta açıklanan sonuçlara göre ise film internette en çok arananlar listesinde birinci sıradaydı.

3 GÜNDE 23 KİŞİ İZLEDİ

22 Nisan'da vizyona giren yapımı, ilk üç günde sadece 23 kişi izledi. HT Magazin'den Arif Gün'ün haberine göre altı salonda gösterilen film, toplamda ise 489 kişi tarafından seyredildi.
Saklı, İlhan Şeşen ve Türkü Turan'ın sevişme sahnesiyle gündeme gelmişti.

"TÜRKÜ'NÜN ÇOCUKLUĞUNU BİLİRİM, BABASI ARKADAŞIM" DEMİŞTİ

Daha önce o sahnelerle ilgili "Türkü'nün çocukluğunu bilirim, babası arkadaşım. Bu yüzden öpüşme sahneleri beni zorladı" diyen Şeşen, konu tekrar açılınca şunları söyledi: "Bu film Kanada'ya gitti. Orada da bana bu soruyu sordular, cevap verdiğimdeyse salondakiler kahkahalarla güldü. Sanırım bizim de toplum olarak gülmeye ihtiyacımız var."demişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Settar Tanrıöğen İlhan Şeşen pelin akil Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (11)

sansürsüzsansür:

Toplumun bu tür bir filme böyle cevap vermesi gerçekten umut verici ahlaksızlıklar sanat çatısı altında toplanmamalı bununda en güzel cevabını seyirci vermiş oldu

62
11
yanıtYanıtla
Gazzovic:

İyi olmuş, kazık kendilerine girmiş ahlaksızlar sürüsü. .

59
1
yanıtYanıtla
TEK YOL İSLAM:

LAİK YOBAZLAR.

43
12
yanıtYanıtla
HULAGU HAN:

miiletim adina milletime cokc ama cok tresekür ederim iste bizi biz yapan degerlere sahip cikma sanat adina ahlaksizligin pervasizca islendigi filme verilecek en buyu ceza onu seyretmemektir bundan sonra filim yapacak o sanatci bozuntusu sanatcilara buda kapak olsun ahlaksizligi sanat diye ortaya cikaranlar helede o kizin babasi yada arkadasi bu ahlaksizliga canak tutanlar alin fiminizi basiniza calin

52
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sizi zengin mi edecez lan kinik gibi yaşıyorsunuz felsefede okuyorlar arkadaş anlamıyorum ne tür cahilsiniz siz . . . .

30
3
yanıtYanıtla
GÜLTEN GÜRTÜRKgereksiz bir sahne her:

gereksiz bir sahne olmuş o kısmı oynamasalarmış millet konuya vakıf olamayacaklarmıymış yabancıların da bu tür ağdalı sahneleri pek tutmuyor meraklısına

14
3
yanıtYanıtla
HPMobil-IOS:

Artık bu Tür filmler prim yapmıyor başka Yöntem deneyin

8
1
yanıtYanıtla
Memet karaca Mobil-ANDROID:

bu iğrenç film seyredilmez tukurulur

8
0
yanıtYanıtla
Mert:

Burqda örf ve adetlerimize çok aykırı bir durum diye yorum yapmıştınız. Halkımız internetten izleyip 1. yapmış filmi.

3
5
yanıtYanıtla
Memet karaca Mobil-ANDROID:

iğrenç bir film seyreden lerin allah cezasını verecek

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title