Haberler

Yasak aşkının arabasını çizmesiyle olay olan Ece Erken'den geç gelen pişmanlık itiraf

Güncelleme:

YouTube kanalında yayınladığı videoda takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan ünlü sunucu Ece Erken, sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun otomobilini çizmesiyle ilgili soru karşısında, "Şimdiki aklım olsa yapmazdım. Ergenlikti, saçmaladım ve üzgünüm" yanıtını verdi.

Uzun süre ekranlarda magazin programı sunuculuğu yapan Ece Erken, YouTube kanalı açarak içerik üretmeye başladı. Takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan ünlü sunucu Ece Erken, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

EVLİLİĞE YEŞİL IŞIK YAKTI

Hakkında merak edilenlere cevap veren Erken, yeniden evlenmek konusuna yeşil ışık yakarak şunları söyledi: "Yok desem yalan olur, evet desem de yalan olur. Çok kafam karışık bu konuda. İki kez evlenip boşandım. Hatta şu anki ilişkimden de teklif aldım. Tektaş yüzük bile taktım ama evlilikten çok korkuyorum. Ben evlilik ve sevgili konusunda başarılı bir kadın değilim. Her kavgada ayrılmak gerekiyormuş gibi geliyor. Normal insan gibi kavga edemiyorum. Kavgayla tartışmayla çözülecek şeyleri beceremiyorum. Evlilik bazen kelepçe gibi geliyor... Ama kapım aralık, tam açık değil..."

Sevgilisinin otomobilini çizdiği görüntüleriyle olay yaratan Ece Erken'den, geç gelen pişmanlık itirafı

"PİŞMANIM, ÜZGÜNÜM, SAÇMALADIM"

Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile hala birlikte olduklarını söyleyen Ece Erken, yeniden anne olmak istediğini ve sevgilisiyle bu konuyu konuştuklarını dile getirdi. Sevgilisinin arabasını neden çizdiği konusuna da açıklama yapan ünlü sunucu, şunları kaydetti: "Malum şahıs beni çok sinirlendirdi. Aslında çizmeyecektim, bir şey yazacaktım. Ama keskin bir şey bulamadım. Aynayı büktüm. Şu anki aklım olsa yapmazdım. Ergenlikti, pişmanım, üzgünüm, saçmaladım..."

Yasak aşkının arabasını çizmesiyle olay olan Ece Erken'den geç gelen pişmanlık itiraf

ALİŞAN'LA KÜSLÜK SEBEBİNİ AÇIKLADI

Ünlü sunucu, "Alişan ile neden küstünüz? Demet Akalın ile barıştığı için mi?" sorusuna ise, "Hayır, barışma şeklinden dolayı küstüm. Alişan, Demet ile ilgili hepimize ağır laflar söylerdi. Söylemiş de olabilir, sonra barışmış da olabilir. Ama sonrasında ağlayarak barışması daha iki gün önce tweetler atıp, fotoğraflar koyması beni rahatsız etti. Allah çok mutlu etsin, bence doğrusu bu. Demet ile karakter daha çok anlaşıyorlar yakışıyorlar. Allah dostluklarını bozmasın." şeklinde yanıt verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Instagram Ece Erken Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

Çil:

Ergen mi? Bir çocuklu ergen????

27
0
yanıtYanıtla
DOĞRUCU REMZİ:

Onu bunu bilmem ama Ece Erken çok tatlı ve sempatik bir bayandır. . .

3
18
yanıtYanıtla
H.E:

ne ergenligi ayol kirkini gecmis kadin

18
1
yanıtYanıtla
birce:

Ergenlik mi, daha geçen seneydi

18
1
yanıtYanıtla
Mert:

Beyni daha ergen beyni ondan bahsediyor :)

yanıt7
yanıt0
YOK ARTIK:

Ergenlik miydi? Nasıl yani. Bu olay yaşandığında 41 yaşındaydın Ece. Senin ergenlik kaç yaşında bitiyor?

18
0
yanıtYanıtla
Zehra:

Ne ergenliği çocuk doğurdun koskoca kadınsın küçülde cebime gir istersen yemezler ergenmiş yazık yazık

13
0
yanıtYanıtla
Barış:

Senin çocugun ergenligi bitirdi gerçi bu kelimeyide gündeme gelmek için kullanıyosun ya helal sana

9
1
yanıtYanıtla
MURAT:

Ece Erkenin pek sevildiğini sanmıyorum

5
1
yanıtYanıtla
Pala dayı:

Aklı daha çocuk aklı kendini olgun kadın zannediyor

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title