Haberler

Sevgilisi, Yeşim Salkım'ı Rezil Etti!

Güncelleme:

Geçen yıl eşinden boşanan Yeşim Salkım yeni sevgilisiyle görüntülendi. Salkım, muhabirleri görünce kaçan sevgilisine "Buraya gel lütfen, rezil oluruz" diyerek uyardı.

2016'nın ilk aşk bombasını, geçen yıl Hakan Eratik'ten ani bir şekilde boşanan Yeşim Salkım patlattı. Yeşim Salkım, önceki gün adının aşk dedikodularına karıştığı iş adamı Murat Karabova'yla ilk kez İstinyepark'ta görüntülendi.

"BURAYA GEL REZİL OLUYORUZ"

Muhabirleri karşısında gören iş adamı, panikledi ve şarkıcıyı bırakarak uzaklaştı. Bunu

SARILARAK SEVGİLİSİNİN GÖNLÜNÜ ALDI

Şaşkınlığın ardından şarkıcının yanına gelen Karabova, ona sarılarak gönlünü aldı. Salkım sorular üzerine, "Arkadaşlar şu anda bir şey konuşmak istemiyorum. Her şey çok güzel, şimdilik çok mutluyum. Yeni yıla mutlu ve hızlı girdim, inşallah böyle devam eder." diye konuştu.

Sevgilisine sarılan Yeşim Salkım, yeni ilişkisinin heyecanını yaşadığını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hakan Eratik Yeşim Salkım Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

Ali ekberMobil-IOS:

Çokta umrumdaydı sanki

24
0
yanıtYanıtla
sigortasız:

neden hep iş adamlarıyla bu ünlü hatunlar?

22
1
yanıtYanıtla
BUKADAR BENZER:

Küçük ibo değil mi o :))

20
1
yanıtYanıtla
sevda:

Yok artık daha neler. Küçük ibo ne zamandan iş adamı olmuş

yanıt7
yanıt2
BUKADAR BENZER:

iş adamı olman için bir şey yapman gerekmiyor bu devirde , cebinde paran varsa iş adamısın

yanıt7
yanıt0
Ceylin:

Bu sanatçıların nasıl bir hayatı var boşanır boşanmaz başka sevgili daldan dala yani

19
1
yanıtYanıtla
Liliport:

Bu kadın 50 kere de evlenir.

16
0
yanıtYanıtla
TayfunMobil-IOS:

Ulan bunları hep medya meşur ediyor son kullanma tarihi ğeçmişlerle ilğilenme muhabir paramı alıyon bunlardan

10
3
yanıtYanıtla
MIRANMobil-IOS:

Corap gibi erkek degistir

13
0
yanıtYanıtla
gül:

iyi yapmıs napcak yasmı tutsun adam bırakmıstı onu

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title