Haberler

Sevgili Olduklarını Yalanlayan Can Yaman'dan ve Demet Özdemir'den Kafaları Karıştıran "Aşk" Paylaşımı

Güncelleme:

'Erkenci Kuş' dizisinde iki aşığı oynayan ve sevgili oldukları konuşulan Demet Özdemir ve Can Yaman'dan kafaları karıştıran bir paylaşım geldi.

Star TV'nin aşk dizisi Erkenci Kuş'ta iki sevgiliyi canlandıran Can Yaman ve Demet Özdemir, paylaşımıyla kafaları karıştırdı. Defalarca adları aşk dedikodularına karışan ikiliden iddiaları doğrular nitelikte poz geldi.

"AŞK DOLU BAKIŞMALARDAN BİR ŞEY EKSİLMEYECEK"

Yakışıklı oyuncu Can Yaman Instagram hesabından, rol arkadaşı ve dizideki aşkı Demet Özdemir'le olan samimi pozunu, "Önümüzdeki 2 bölüm gözlerimdeki rahatsızlıktan dolayı gözlükle olacağım, ama aşk dolu bakışmalardan bir şey eksilmeyecek" notuyla paylaştı.

İşte o paylaşım;

Sevgili Olduklarını Yalanlayan Can Yaman ve Demet Özdemir'den Kafaları Karıştıran 'Aşk' Paylaşımı

"SEÇKİN'LE AYRILIK SEBEBİ CAN DEĞİL" AÇIKLAMASINI YAPMIŞTI

Daha önce Seçkin Özdemir'le aşk yaşayan Demet Özdemir'in ayrılık nedeni olarak partneri Can Yaman'la olan yakınlaşması olduğu iddia edilmişti. Demet Özdemir, "Seçkin Bey'le ayrılık nedeniniz Can Bey mi?" sorusu üzerine "Ne alaka… Olur, mu öyle şey?" yanıtını vererek iddiaları yalanlamıştı.

Sevgili Olduklarını Yalanlayan Can Yaman ve Demet Özdemir'den Kafaları Karıştıran 'Aşk' Paylaşımı

Sevgili Olduklarını Yalanlayan Can Yaman ve Demet Özdemir'den Kafaları Karıştıran 'Aşk' Paylaşımı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Özdemir Can Yaman Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

40AYAK:

ahlaksızlıkta sınır tanımıyorlar artık tebrikler

18
11
yanıtYanıtla
misafir:

sen anlat Karadeniz de kalksa çok iyi olacak

20
7
yanıtYanıtla
OSMANİYE:

İKİ FİLMDE OYNUYOR ONDAN SONRA BAŞIMIZA KRAL KESİLİYOR. AHLAKSIZ BİR NESİL KOPTU GELİYOR SAYENİZDE. BU PİSLİKTE PAYI OLANLARIN HEPSİ AHİRETTE VEBALİNİN ALTINDAN KALKAMAYACAK

20
5
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Reziller toplumun ahlakini bozanlar

13
7
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Rezillik bunlar baska birsey degil

10
8
yanıtYanıtla
ricardo quaresma q7:

Daha geçen gün Altın Kelebekte aramızda bir şey sıkıldık bunaldık artık sormayın bu soruları diyorlardı ne kadar da İTİCİLER bunları artık görmekten asıl ben sıkıldım bunaldım.

13
1
yanıtYanıtla
BOŞ HABERLER:

BUNLAR BOŞ HABERLER TOPLUMA EN UFAK FAYDASI YOK

10
3
yanıtYanıtla
ysf:

rezillik

9
0
yanıtYanıtla
mühendis:

ŞU ÜNLÜLER NEYİ SAKLIYOR MERAK EDİYORUM NE HALT OLDUNUZ KABAK GİBİ ORTADA İŞTE

9
0
yanıtYanıtla
Murat:

ALEVİLERDEN ÖZÜR DİLİYORUM.

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title