Haberler

Serik Belediyesinden Turizmcilere İftar

Serik Belediyesi, turizmcilere yönelik iftar programı düzenledi.

Serik Belediyesi, turizmcilere yönelik iftar programı düzenledi.

Serik Belediyesi Boğazkent Deniz Yıldızı tesislerinde düzenlenen programa, ilçede faaliyet gösteren otellerin genel müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının ve esnaf derneklerinin temsilcileri katıldı.

Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, yaptığı konuşmada, ramazan ayında turizmciler ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, güzel ortamların sadece otellerde olmadığını, belediye imkanları ile yapılan bu tesislerin de turizme katkı sağlaması amacıyla açıldığını söyledi.

Turizm sezonunun oteller için iyi geçmesini temenni eden Başkan Çalık, "Otelcilerimizin kazanmasını sizlerden çok istiyoruz. Sizlerin kazanması demek bu memlekete fayda demek. Bizi dünyada temsil eden ve tanıtan sizlersiniz." dedi.

Taksici esnafı ile oteller içerisinde faaliyet gösteren araç kiralama şirketleri arasındaki sorunlara değinen Çalık, "Otel içerisinde faaliyet gösteren araç kiralama şirketleri, kendi işlerini yapar sadece. Araç kiralarsa, taksici esnafımızın da mağduriyeti giderilmiş olacaktır. Bu konuda da desteklerinizi bekliyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Çalık Deniz Yıldızı Boğazkent Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title