Haberler

Cem Yılmaz, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya yüzünden arasının açıldığı arkadaşı Muzaffer Yıldırım'la küslüğünü bitirdi

Güncelleme:

Oyuncu Serenay Sarıkaya'yla ayrılan komedyen Cem Yılmaz, eski sevgilisi yüzünden arasının açıldığı iddia edilen yapımcı Muzaffer Yıldırım'la küslüğünü bitirdi.

Komedyen Cem Yılmaz ile yapımcı Muzaffer Yıldırım, önceki gün ünlü komedyenin Levent'teki ofisinde bir araya geldi. Eski dostlar, beş saate yakın hasret giderdi.

"KÜS DEĞİLDİK"

Komedyenin ofisinden çıkmasının ardından kapıda görülen Yıldırım, "Cem Yılmaz'la küslük bitti mi?" sorusunu, "Biz hiçbir zaman Cem Yılmaz'la küs değildik" şeklinde cevapladı.

SERENAY'LA AŞK YAŞAMAYA BAŞLAYINCA İKİLİNİN ARASI AÇILMIŞ

Muzaffer Yıldırım, Serenay Sarıkaya'yla aşk yaşamış ve ayrılık sonrası yakın arkadaşı Cem Yılmaz'la ilişki yaşamaya başlayınca aralarının açıldığı iddia edilmişti. İkili uzun bir aranın ardından sonra ilk kez bir arada görüntülendi.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Muzaffer Yıldırım Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

yaziklar olsun:

kimin eli kimi cebinde belli degil. insan yakin arkadasinin birliktelik yasadigi bir kadin ve ya bir erkekle nasil beraber olabilir? nasil bir ahlaki anlayis(sizlik)tir bu? sasiyorum, midem bulaniyor. reziller.

29
4
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

O HAYAT O ŞARTLAR SENDE OLSA HALA YINE DE KARAKTER SAGLAM KALUU MU LAA

yanıt4
yanıt5
Yasli Kurt arkadas:

isteyen her insan kendi capinda bircok sarti yaratabilir. ''illa o hayat, o sartlar'' gerekmiyor yani bir insanin ahlaki bozukluklara meyilli olmasi icin. biz ailemizden böyle gördük, abi abidir ve öyle kalir, baci da baci. ve onlarin birlikte olduklari kisiler de bize tabudur. bu karakter saglamligi bu günden yarina olacak bir sey de degildir. neyse lafi uzatmak yersiz, anlayan zaten anlamistir söyleneni.

yanıt8
yanıt1
Reşo dayı:

Bir kız evlendi ayrılıp dul kaldı ömür boyu evlenemezmi ??? Sizemi düştü kaygısı

3
3
yanıtYanıtla
NÖBETÇİ YORUMCU HAKAN:

Ünlü bayanların çoğu erkekler için geçicidir. her gün aynı yemek yenmez yenirse mide bulandırır.

0
0
yanıtYanıtla
hımm:

onlar için değil de kadın için pis durum. nedense öyle geldi. ikisi için de ölmüş ki sorun etmemişler.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title