Haberler

Seren Serengil ve Yaşar İpek anlaşmalı olarak boşandı

Güncelleme:

2018 yılında dünyaevine giren Yaşar İpek ile Seren Serengil, bugün Çağlayan Adliyesi'nde görülen dava sonrası anlaşmalı olarak boşandı.

Seren Serengil ve Yaşar İpek'in olaylı evliliği, bugün İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen dava ile bitti. Duruşma sonrası Serengil adliyeden hızlıca uzaklaşırken İpek ise duruşma sonrası mahkeme kararını arkadaşına sarılarak kutladı.

Snob Magazin'in özel haberine göre; Fransa'da 2018 yılında nikah masasına oturan Yaşar İpek ile Seren Serengil, anlaşmalı olarak boşandı.Yaşar İpek ve Seren Serengil arasındaki boşanma davasının ilk duruşması mart ayında görülmüştü. Bugün saat 15.30'da Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde görülen davada mahkeme Serengil ile İpek'in boşanmalarına karar verdi. Anlaşmalı olarak boşanan Serengil ile İpek'in birbirlerinden herhangi bir şey talep etmedikleri öğrenildi.

ÜNLÜ ÇİFT, NEDEN BOŞANDI?

Ağustos 2019'da İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran Yaşar İpek, dilekçesinde Seren Serengil'in ailesini istemediğini, bu yüzden tartışma yaşadıklarını anlattı. Dilekçede "Seren Serengil, Yaşar İpek'in annesi ile kardeşine hakarette bulunmuş ve kamuoyu önünde bunu paylaşmıştır. Davalının özel hayatını üçüncü şahıslarla paylaşması Yaşar İpek yönünden yıpratıcı hal almıştır" denildi. Yaşar İpek, Seren Serengil'den nafaka ve tazminat talebinde bulunmadı. Yaşar İpek, Seren Serengil'den boşandıktan sonra avukatı İmran Işık ile poz verdi.

Seren Serengil ve Yaşar İpek boşandı

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

İstanbul Aile Mahkemesi Çağlayan Adliyesi Seren Serengil Yaşar İpek Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (10)

DİDİMLİ:

Yaşar mahonun tekidir. Seren Serengil ona ağır gelmiştir.

9
3
yanıtYanıtla
ALAYLI:

Yaşar İpek kırodur ona şehirli kız gitmez taşıyamaz. .

4
3
yanıtYanıtla
NÖBETÇİ YORUMCU:

Yaşar İpek'' e başı gözü bağlı durmadan çocuk üretecek fabrika gibi karı gerekir. Kocasının yanında konuşmayacak ne isterse yapacak otur demeden oturmayacak yemeğini çayını kahvesini hazırlayacak akşam dostlar kahvesinden gece 12 de bile dönse kadın hemen yemeğini verip suyu ısıtacak elinde sıcak ibrikle hazırım mesajı verecek.

4
3
yanıtYanıtla
a:

o ailesi varken yaşar biraz zor evlenir. kısmet hayırlısı olsun haklarında sereni çok seviyorum sevgiler

2
2
yanıtYanıtla
Cug:

Bu seren de kapanın elinde kalıyor, çürük çıktı.

2
1
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

HAYIRLISI BE OĞLUM, BOYA KÜPÜYDÜ LOO ZATEN HEEE

2
0
yanıtYanıtla
Cub:

Serenle evlenen kocalarıdır evliliğe son veren.

0
1
yanıtYanıtla
DİNAZOR HAYDAR:

ACABA NEDEN .?. BİR SORUNMU VAR .?. ACABA .?.

yanıt0
yanıt0
aga:

cok bile gitti milletin evliligine yorum yapmak yerine ilk kendilerine bir baksin bunlar

1
0
yanıtYanıtla
Ahmet Hamza Kısmetbaşı:

Allah 2 yastıkta kocatsın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title