Haberler

Seren Serengil ve Lerzan Mutlu birbirine girdi, hakaretler havada uçuştu

Güncelleme:

Lerzan Mutlu ile Seren Serengil, Instagram üzerinden isim vermeden birbirlerine ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu. Serengil, geçmişte annesi ile uyuşturucudan tutuklanmasını gündeme getiren Mutlu için ağza alınmayacak ifadeler kullandı.

Dönem dönem yaptığı paylaşımlarla gündeme bomba gibi düşen Lerzan Mutlu, isim vermeden Seren Serengil'i hedef alan bir gönderme yaptı. Gönderiye sessiz kalamayan Seren Serengil ise bel altı ifadeler kullandı.

YILLAR ÖNCE YAŞANANLARI HATIRLATTI

Seren Serengil'in geçmişte yaptığı bir itiraftan yola çıkarak paylaşımda bulunan ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, "Bir arkadaşım göndermiş bugünün bilmecesi diye; başkalarıyla evliyken iki kızını çocuklarını bırakıp başka bir adama kaçan, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük 'kavasakisi' ve Türkiye'de yemediği evli adam kalmayan, eskinin meşhur uyuşturucu kaçakçısı ve onun zavallı kızı kimdir bilin bakalım?" dedi.

Seren Serengil ve Lerzan Mutlu birbirine girdi, hakaretler havada uçuştu

"ZAVALLI, CAHİL, DÖNEK"

Hızını alamayan şarkıcı Lerzan Mutlu "Bir video gelecek bekleyin! Sil yalvarırım mesajlarınla birlikte birazcık daha eğlen! Şizofren, mitoman, hayal dünyasında yaşayan zavallı! İnsanlara iyilik yapmayın! K.mı öpmen gerekirdi zavallı, cahil, dönek" şeklinde bir paylaşım daha yaptı.

Seren Serengil ve Lerzan Mutlu birbirine girdi, hakaretler havada uçuştu

"ARABALARIN MOTOR SESLERİNİ DUYMUYORUM"

Yapılan paylaşımlara sessiz kalamayan Seren Serengil ise Instagram hesabından "Hadi" diyerek yayınladığı videosunda "O kadar güzel bir hayatım, dostlarım var ki, burası orman olduğundan kuş sesleri, huzur, içsel huzur o da ayrı o nedenle kapımın önünden geçen bu sessizliği kıskanan arabaların motor seslerini duymuyorum" yazdı.

Seren Serengil ve Lerzan Mutlu birbirine girdi, hakaretler havada uçuştu

SEREN SERENGİL VE LERZAN MUTLU GEÇMİŞTE NE YAŞADI?

Lerzan Mutlu yıllar önce Oya Aydoğan'la birlikte bir programda sunuculuk yapmıştı. Ünlü oyuncu Oya Aydoğan, 8 Mayıs 2016'da aort damarı yırtılması nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve 15 Mayıs 2016 tarihinde yaşamını yitirmişti. O dönem Deniz Akkaya ile program yapan Seren Serengil ise Aydoğan'ın yakın arkadaşı Pınar Bent'i konuk almıştı. Programda Aydoğan'ın ölüm sebebini stres olarak açıklayan Bent, yaşadığı stresin nedeninin sorumlusu olarak ise Lerzan Mutlu'yu göstermişti.

Bu iddialar üzerine 30 bin TL'lik manevi tazminat davası açan Lerzan Mutlu, haksız bulunmuş ve söz konusu yorumlar "düşünce özgürlüğü" kapsamında kaldığı için davayı kaybetmişti.

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA TUTUKLANDI

2007 yılında Nefret isimli kitap çıkaran Seren Serengil, "Benim hikayem, anne babası ayrılmış bir çocuğun hikayesi" cümleleriyle başladığı hikayesinde 1988 yılında annesiyle uyuşturucu operasyonunda tutuklandığını ve 11 gün hücrede kaldığını söylemişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Lerzan Mutlu Instagram Aydoğan Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (4)

ASLI:

Bu İki gereksiz ve vasıfsızın dalaşmasından bizene bee!!

22
1
yanıtYanıtla
Wow:

Iki tane becereksiz kadinin seviyesiz atismalari

8
0
yanıtYanıtla
boş iki insan:

ikisinide toplasan yarım adam etmez.

6
0
yanıtYanıtla
mmmm:

şu lerzan alişanın düğününde ki olay videoyu izletseye artık. . . az sonra azsonra diye diye kendinden konuşturdu yeteri kadar.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title