Haberler

Serel Yereli, iç çamaşırlı fotoğrafını paylaşıp meydan okudu: Çıplak, giyinik, canım nasıl isterse

Güncelleme:

İç çamaşırlı pozu ile gündeme gelen oyuncu ve şarkıcı Serel Yereli, paylaşımlarına gelen yorumlara tepki gösterdi. Yereli, "Artık tamamen saldım. Sizden korkan sizin gibi olsun! Beğendim koyuyorum; çıplak, giyinik, canım nasıl isterse" ifadelerini kullandı.

İç çamaşırlı pozuyla gündemden düşmeyen Serel Yereli, "Sizden korkan sizin gibi olsun. Beğendim koyuyorum. Çıplak, giyinik, canım nasıl isterse!" notuyla peş peşe iç çamaşırlı fotoğraflar paylaştı. Yereli, beyaz renk iç çamaşırına da "Bir gün gelinlik giyeceksem o bu olur" dedi.

KİMSEYİ UMURSAMIYOR

Müzik ve oyunculuk eğitimi için İngiltere'de yaşayan Yereli, bu seferde bikinili pozlarını koyarak yapılan yorumları umursamadığını söyledi.

"BEĞENDİM KOYUYORUM"

Bikinili pozunu paylaşan Serel Yereli, "Artık tamamen saldım. Zamanında neden çekinmişim hayret. Sizden korkan sizin gibi olsun. Beğendim koyuyorum. Çıplak, giyinik, evde, mutfakta, sokakta... Canım ne zaman, nasıl isterse. Hikayenin sonu" ifadelerini kullandı.

Serel Yereli'den 'çıplak, giyinik, canım nasıl isterse' çıkışı

Serel Yereli'den 'çıplak, giyinik, canım nasıl isterse' çıkışı

Serel Yereli'den 'çıplak, giyinik, canım nasıl isterse' çıkışı

Serel Yereli'den 'çıplak, giyinik, canım nasıl isterse' çıkışı

Serel Yereli'den 'çıplak, giyinik, canım nasıl isterse' çıkışı

Serel Yereli, iç çamaşırlı fotoğrafını paylaşıp meydan okudu: Çıplak, giyinik, canım nasıl isterse

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serel Yereli Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500

Yorumlar (163)

Ne olacakti:

Sonra niye taciz var, ahlak bozuldu, kadinlar 2. Sinif.. diye sormayın

31
14
yanıtYanıtla
Hstrla:

Sormuyoruz zaten. Senin gibi yaratıklar yüzünden olduğunu biliyoruz. Her yerde kendinizi belli ediyorsunuz bu saldırgan ve aşağılık tavrinizla.

yanıt4
yanıt7
HAYDİİ:

Bizim çağdaş geçinen bira şişesi kafalı heykelperestler bunu medeniyet saniyor

29
9
yanıtYanıtla
Hoca:

Böyle pislikleri umursamayın. Bunlar öldükleri zaman Allah yaptıkları utanmazlıkların cezasını verecek.

24
7
yanıtYanıtla
Dunya vadandasi:

Ahireten gelenmi var ins an elbise ile dogmuyor ya efendi?

yanıt1
yanıt12
Ali Sarıer:

Buda meşhur olma peşindeherhalde. Ne yazıkki ülkemizde oranı buranı açmadan olmuyor. Bu uda cesurluk olarak lanse ediliyor. Ama ahlaksızlığın en büyüğü.

23
3
yanıtYanıtla
Merve:

Sende olandan 3 milyar kadında da var senin ne özelliğin var? Kadın kimliğini 3 deliğe indirgeyip basitleştiriyorlar bu basitliğe göre konuşunca da noluyor kadın hakları diye saldırıyırlar. Kadın vucufunu cinsel objeye ve ticarii bir metaya indirgeyen ve basitleştiren gene kadınların kendisi. Erkek te cinsel ya da ticari obje çerçevesinde konulunca gelip bide erkeğe hakaret ediyorlar. Buba sebep olan kadınların kendisi halbuki

22
1
yanıtYanıtla
Yerli milli...vatan asigi sevdalisi kurulus....dir:

Merve bu kizsa sen kendine ne diyorsun acaba...

yanıt0
yanıt3
Merve:

Pis kokusu buraya geldi tuvalet kağıdı kullamığ silip çıkan elit beylerci kızlardan bu kadınların onurunu yerlere atanlardan

yanıt3
yanıt0
Sıradan Bir Kul:

Senin gibi bakımsız deil

yanıt2
yanıt13
Tüm 163 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title