Haberler

Sen Çal Kapımı bitti mi, final mi yaptı, yayın saati mi değişti? Dizi neden geç başlıyor? Sen Çal Kapımı ne zaman başlıyor? Günü mü değişti?

Güncelleme:

Ekranların sevilen dizisi Sen Çal Kapımı aynı saatinde başlamadı. Bunun ardından Sen Çal Kapımı bitti mi, final mi oldu merak edildi. Peki, Sen Çal Kapımı yayın günü mü değişti? Sen Çal Kapımı saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? Sen Çal Kapımı neden geç başlıyor? Yeni saati ne zaman? Detaylar haberimizde.

Fox TV'nin beğenilen dizisi Sen Çal Kapımı her Cumartesi günü yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Son haftalarda kendi saatinde başlamayan dizinin yeni saati merak edildi. Sen Çal Kapımı neden geç başlıyor? Sen Çal Kapımı saati neden değişti?

SEN ÇAL KAPIMI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Sen Çal Kapımı her hafta Cumartesi günü Fox TV'de saat 22:45 'de ekranlara geliyor.

SEN ÇAL KAPIMI SAAT Mİ DEĞİŞTİ, NEDEN DEĞİŞTİ?

Fox TV'de Cumartesi günleri saat 20:00 'da Savaşçı dizisi yayınlanıyor. Bundan dolayı Sen Çal Kapımı biraz geç başlıyor. Sen Çal Kapımı yeni saati 22:45 'dir. Dizi 22:45 'de yeni bölümleriyle ekranlara gelecek.

SEN ÇAL KAPIMI FİNAL Mİ OLACAK? SEZON FİNALİ Mİ?

Gelecek hafta Sen Çal Kapımı sezon finali ekranlara gelecektir. Dizi tamamen final yapmayacak, sezon finali olacak.

Sen Çal Kapımı bitti mi, final mi yaptı, yayın saati mi değişti? Dizi neden geç başlıyor? Sen Çal Kapımı ne zaman başlıyor? Günü mü değişti?

Sen Çal Kapımı sezon finali bölümüyle 17 Nisan Cumartesi saat 22.45'te FOX'ta!

SEN ÇAL KAPIMI KONUSU NE?

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda, yurtdışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat'la karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa Eda'ya bursunu geri vermeyi teklif eder.

Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda , bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Çünkü aşk zordur. Ve bu yüzden muhteşemdir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sen Çal Kapımı Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title