Haberler

Semiha Yıldırım hakkında çirkin ifadeler kullanan İYİ Partili Levent Özeren'e tepki yağıyor

Güncelleme:

İYİ Partili Levent Özeren, Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında hakarete varan ifadeler kullandı. İYİ Partili Özeren'in Semiha Yıldırım için sarf ettiği çirkin sözler, büyük tepki topladı. Gelen tepkiler üzerine tweet'ini silen Özeren, kendisine yönelik bir algı ve linç operasyonu başlatıldığını öne sürdü.

İYİ Partili Levent Özeren, tedavi görmek için hastaneye giden Semiha Yıldırım hakkında çirkin ifadeler içeren bir paylaşımda bulundu. Hakarete varan ifadeler kullanan Özeren, aldığı tepkiler üzerine paylaşımını sildi.

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında, "Sakın acile gitme, tedavi olmadan ölür görenler" sözlerini sarf eden İYİ Partili Özeren, söz konusu paylaşımı tepki çekince sildi. Bu kez kendisini eleştirenleri hedef alan Özeren, kendisine yönelik bir algı ve linç operasyonu başlatıldığını öne sürdü.

Semiha Yıldırım hakkında çirkin ifadeler kullanan İYİ Partili Levent Özeren'e tepki yağıyor

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Sosyal medya kullanıcıları, İYİ Partili Özveren'in Semiha Yıldırım hakkındaki çirkin paylaşımına sosyal medyada tepki yağıyor.

Semiha Yıldırım hakkında çirkin ifadeler kullanan İYİ Partili Levent Özeren'e tepki yağıyor

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Binali Yıldırım Semiha Yıldırım Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (112)

Mgsolid:

Bu ne saygısızlıktır. Farklı düşüncede olmak insanları bu noktaya mı getirir ?

53
4
yanıtYanıtla
TK:

Artık kanınızdan şüphe etmeye başladım

48
1
yanıtYanıtla
ülkücülük mhp de olur:

isim iyi olmakla iyi olunmaz rezil bozmalar o bir ana utan utan dön kendine bak

38
6
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜLÜK MHP DE OLUR DU:

SON YILLARIN MHP´SI MILLIYETCI VATANSEVER ATATÜRK VE ILKELERINE BAGLI IHTIYAR ÜLKÜCÜLERI TEMSIL ETMIYOR BUNU ANLAYIN VE KABUL EDIN GERCEK ÜLKÜCÜLÜK RAHMETLI BASBUG´LA BERABER ÖLMÜSTÜR:

yanıt3
yanıt12
Posof’lu:

Bir kadına böyle çirkin şeyler yazan birisi için söylenecek tek söz var “seviyesiz”. Kadınlar bizim “Anamız, avradımız, yarimiz”, kalemine sağlık Nazım Hikmet. Kadınlar bizim baş tacımız. Kadınlar insan, biz insan oğullarıyız, sazına sağlık Neşet Ertaş.

41
2
yanıtYanıtla
Zeraa:

Ağzinizaa sağlikk

yanıt4
yanıt1
İKTİDAR:

BU ZİHNİYETİN İKTİDAR OLDUĞUNU DÜŞÜNEMİYORUM. ALLAH KORUSUN

39
3
yanıtYanıtla
Güneş:

O kadar saygın bir hanım ki hiçbir lafa cevap vermiyor

41
1
yanıtYanıtla
Seher Yaman:

Senin gibi kalbim çirkin olacağına sifatimin çirkin olmasını yeğlerim Semiha hanım sizlerin seviyesine inmeyerek ne kadar latif bir hanımefendi olduğunu defalarca gösterdi ama sizde karakter ne arasin

39
1
yanıtYanıtla
İŞTE NANIM EFENDİ:

AĞZINA SAĞLIK ALLAH SİZİN GİBİLERİ KORUSUN YÜCELTSİN.

yanıt0
yanıt0
Tüm 112 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title