Haberler

    Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, ikiz annesi olmaya hazırlanıyor

    Güncelleme:

    Futbolcu Gökhan Çıra ile evli olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, "taşıyıcı anne" yoluyla evlat sahibi olacak. Selin Ciğerci, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Benim inşallah ikiz çocuklarım olacak. Beni sevenler bana dua etsin. Başka bir şey istemiyorum" dedi.

    Geçtiğimiz sene Ekim ayında Tuzlaspor'da forma giyen Gökhan Çıra ile nikah masasına oturan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, "taşıyıcı anne" yoluyla evlat sahibi olmaya hazırlanıyor.

    "DOĞURMAKLA ANNE OLUNMUYOR"

    Instagram hesabından bir video yayınlayan Selin Ciğerci, "Telefonlarım susmuyor efendim. Buradan doğum lekesi olan, doğum yapan hanımefendilere sesleniyorum. Keşke benimde sizin gibi doğurma özelliğim olsaydı da, benim de doğum lekelerim olsaydı da sizlerin gözleri önünde geçirseydim bu süreci. Benim inşallah ikiz çocuklarım olacak. Fazla dillendirmek istemiyorum. Ama beni sevenler bana dua etsin. Başka bir şey istemiyorum. Ben bu mutluluk duygusunu doğurmadan tadacağım. Doğurmakla anne olunmuyor biliyorsunuz." ifadelerini kullandı.

    "UYKUSUZ GECELER HEYECANI BAŞLADI"

    Öte yandan ünlü fenomen, Instagram hikayesinden yaptığı paylaşımda "2021 yılını sabırsızlıkla bekliyoruz. Uykusuz geceler heyecanı başladı." notunu yazdı. Selin Ciğerci daha sonra yaptığı bir başka paylaşımda da, "Buraya çok mutlu bir anne adayı fotosu bırakıyorum. Biz işlemlerimize başladık. Dua edin bir aksilik olmasın seneye evladımızı kucağımıza alalım" dedi.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Selin Ciğerci Sosyal Medya Haberler

    Bakmadan Geçme

    23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
    500

    Yorumlar (98)

    REALİTE:

    Şimdi bu Selin ciğerci denilen kişi kadın olduğunu mu zannediyor. Ne yaparsa yapsın ameliyatla şunla bunla hiç bir şekilde cinsiyetini değiştiremez. Bunlar anca insanların beynini sulandırıp ahlakını bozan tipler

    61
    8
    yanıtYanıtla
    Selin:

    Sonuna kadar hak veriyorum Selin Hanım’a doğurmakla anne kesinlikle olunmuyor. Eleştirileri de kesinlikle anlamış değilim eleştirmek için eleştiri yapıyorsunuz. Size ne insanların hayatlarından ,hayatları ile ilgili tercihlerinden. Özgür bir ülkede yaşıyoruz bunlar gayet doğal şeyler. Farklı ülkelerde de yaygın. İnsanların hayatları ve hayatları işe alacakları kararlar bizi ilgilendirmez arkadaşlar. Lütfen önce kendi hayatlarımıza bakalım. Ayrıca dini kuranı kitabı her yoruma, her eleştiriye katmanızı da anlamış değilim bizi ilgilendirmeyen şeylere karışmayalım yorum yapmayalım güzel dileklerimizden başka lütfen. İçinizdeki, kalbinizdeki kötülükleri ortaya çıkarmayın lütfen.

    12
    53
    yanıtYanıtla
    Maho:

    Çocuk istismarcıları ,uyuşturucu tacirleri,için de onların hayatıdır. Size ne onların hayatından diyor Musun?Ortada normal olmayan bir şey varsa onu kötü görmek , deffetmek hepimizin görevidir.Aksi takdir de kötülük çok yaygın olur bize bulaşması kaçınılmaz olur. Tabi sende tüm bu saydıklarım yoksa ...

    yanıt38
    yanıt11
    Kıro Maho:

    Maho kardes uyusturucu satici, cocuk istismarcilari cevrelerine ve ulkeye zarar veriyorlar. Simdi bu insanin sana zarari ne? Takip etmezsin olur biter. Herkesin hayatinin icinde olmak zorunda degilsiniz ve her insan ayni inanclara sahip olmak zorunda da degil.

    yanıt3
    yanıt6
    RIFKI44:

    BAŞIMIZA TAŞ YAĞACAK TAŞŞŞ

    55
    7
    yanıtYanıtla
    Kıro:

    Bugune kadar yagmadiysa daha da yagmaz merak etme.

    yanıt3
    yanıt14
    Adınızı yazın:

    ülkenin ahlak yapısını bozdunuz

    56
    5
    yanıtYanıtla
    mormon:

    çünkü ülkenin ahlakını sen belirliyorsun değil mi ?

    yanıt3
    yanıt25
    Şahsiyet:

    O çocuklara yazık, nasıl bir psikolojiyle büyüyecekler? Anne bildiği anneleri hem anneleri değil hem de erkek olacak. Bu insanlar sadece kendilerini bencilce düşünüp kendilerini tatmin etmek için yaşıyorlar. Çocuklar nasıl bir hayat yaşayacak umurlarında değil...

    51
    7
    yanıtYanıtla
    kadir:

    bence çok saçma düşünüyorsun

    yanıt4
    yanıt9
    Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title