Haberler

Selendi'de pazar yeri girişine hijyen istasyonu

Manisa'nın Selendi ilçesinde her hafta Perşembe günleri kurulan pazar yeri, bu hafta da korona virüs tehlikesine karşı geniş güvenlik önlemleri ile kurulurken, pazar yeri girişine hijyen istasyonu kuruldu.

Selendi Belediyesi geçen haftalarda aldığı önlemlere bir yenisini daha ekleyerek ilçedeki pazar yerinin girişine hijyen istasyonu kurdu. Kurulan hijyen istasyonunda vatandaşlar pazara giriş ve çıkışlarda ellerini sabunla yıkayıp dezenfektanla korunma imkanı buluyor. Pazar yeri girişine yerleştirilen seyyar istasyon sayesinde pazar yerine giriş çıkış yapan vatandaşlar ellerini dezenfekte ederken, vatandaşlar pazar yerine belli bir oranda alınıyor. Girişlerde vatandaşların ateşleri de ölçülürken 65 yaş ve kronik hastalıkları olanlar ile 20 yaş altı gençler de pazar yerine alınmıyor. 55 esnafın tezgah açtığı pazar yerine en fazla 110 vatandaş alışveriş için pazar yerine girerken İlçe Emniyet Amiri Metin Demirel, İlçe Tarım Müdürü Ahmet Aslanalp ve İlçe Belediyesi Zabıta Müdürü Emrullah Gücerden oluşan komisyon pazar yerini sık sık denetledi. Zabıta ekipleri elindeki megafonlarla girişlerde sırada bulunan vatandaşları sosyal mesafenin korunması amacıyla uyarılarda bulundu. Vatandaşlara ayrıca dezenfekte ve maske dağıtımı yapıldı.

Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, "Belediye olarak korona virüs salgınının başlamasıyla birlikte tüm imkanlarımızı seferber ettik. Perşembe günleri kurulan pazarımızda bulunan giriş kapısına yerleştirdiğimiz, el yıkama dezenfekte istasyonumuzla vatandaşlarımızın korona virüs salgınından koruyabilmek için dezenfekte olmalarını sağlıyoruz. Pazar yerine alış veriş yapmaya gelen vatandaşlarımız, pazara girişte ve çıkışta, ellerini yıkayarak dezenfekte edecekler. Amacımız Selendili vatandaşlarımızın sağlığını koruyabilmek. Bizim için en önemli öncelik vatandaşlarımızın sağlığını korumaktır. Bunun için belediyemizin tüm imkanlarını seferber ediyoruz." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selendi Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title