Haberler

İzmir'de CHP ve AK Partililer Arasında Arbede Yaşandı

Güncelleme:

AK Parti'nin 15 oyla seçimleri kazandığı İzmir'in Selçuk ilçesinde partililer arasında arbede yaşandı.

İzmir'in Selçuk ilçesinde CHP ve AK Partililer arasında arbede yaşandı.

PARTİLİLER ARASI GERGİNLİK

Yerel seçimler çerçevesinde CHP İlçe Başkanlığı tarafından sandıklara yapılan itiraz nedeniyle Selçuk Hükümet Konağı önünde gergin bekleyiş devam ediyor. İlçe Seçim Kurulu'nun bulunduğu hükümet konağı önüne akın eden partililer arasında gerginlik çıktı. Kısa sürede çıkan arbedede partililer, polis ve jandarma tarafından sakinleştirildi.

"BAŞKANLIK 30 MART'TA BİTER"

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, Başkan Ülgür'ün sanal üzerinden tahrik edici bir şekilde mesajlar yayınladığını belirterek, "Sayın Ülgür, 'Hala ben belediye başkanıyım' diye mesajlar atıyor. Böyle bir şey olabilir mi? 30 Mart'ta seçilirsin seçilmezsin başkanlık o gün biter. Öyle mazbatayı alıncaya kadar asla belediye başkanlığın sürmez. Etik davranan nezaketli davranan insan bunu sükunetle bekler. Yani biz onlar itiraz etti diye asla öyle bir şey düşünmüyoruz. Biz dün geçici tutanaklarımızı aldık. 15 oyla Selçuk'ta AK Parti Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı çıktı ve belediye başkanlığını kazandı. Doğal olarak bugün Türkiye'de seçim yasası gereği saat 15.00'e kadar itiraz süreleri vardı. CHP'de çeşitli muhtelif sandıklara daha öncede yapıldı ve incelendi. Şu an İlçe Seçim Kurulu partinin yetkililerini olmaksızın bir kurul toplantısı yapıyor. Bu kurul toplantısı şu an itiraz dilekçilerini uygun mudur, değil midir ona bakıyor ve inceliyorlar. Bu itirazların kaç tane olduğunu şu an bilmiyorum Ama çok olduğu söyleniyor" dedi.

"CHP'Lİ ARKADAŞIMIN ÇOCUĞU VAR KİMSENİN BURNU KANAMASIN"

YSK kararlarına saygılı olduklarını, bu anlamda İlçe Seçim Kurulu'nun Türkiye Cumhuriyeti'nde bir mahkeme olduğunu hatırlatan Yeşilçimen, "Burada kesin olmamakla beraber şu an ilgili evrakları inceliyorlar. Yani biz endişe etmiyoruz. Bakın buradayız. Kalkıp burada arbede yaşatmanın, gençleri birbirine düşürmenin bir manası yok. Çünkü buradaki herkes bizim arkadaşımız. CHP'li arkadaşımın çocuğu var, hiçbir kimsenin burnunun kanamasını istemem. İnsanlar bu süreçte gergin. Aslında bu gerginlik CHP olduğundan değil, ya da CHP'nin siyasi kimliğiyle ilgi değil sadece belediye başkanı Vefa Ülgür'ün pervazsızlığı ve düşmanca tavrıdır" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sema Yeşilçimen Ak Parti İzmir Yerel Haberler

500

Yorumlar (98)

MANİSA'LI AKPLİkeeemall@hotmail.com:

Polis Bizde Asker Bizde Millet Bizde CHP yi S. Etmek Lazım Bu Ülkeden:DD

54
32
yanıtYanıtla
gece kusudfdf@ghgh.de:

İZMİRLİ satmadklarini nerden bilecegiz... Otoma nin Rus Gürcü Tohumlarindan hersey beklenir. Adamlarin soyu sopu bile beli degil, bunu kendi agizlariyla söyliyorlar.

yanıt0
yanıt0
kadıköylüm.galipcoskun@hotmail.com:

manisalı akp li sen hakikatten gerzekmişsin meslek sahibi olmadığın belli aç karnını doyur

yanıt0
yanıt0
MANİSALI AKP'Lİakpakppo@hotmail.com:

Çok Gereksiz Bir Kuru Kalabalık Bu CHP

50
26
yanıtYanıtla
kadıköylüm.galipcoskun@hotmail.com:

manisali akp li senin kuş kafalı olduğunu biliyordum ama kefal olduğunu yeni öğrendim.görmüyen konuşamıyan sağır olan (balık)

yanıt0
yanıt0
GURBETCIisb_16sene@live.at:

REZIL KEPAZE OLDUNUZ MILLI IRADENIN SAMARINI OSMANLI TOKADINI YEDINIZ HALEN ÖTÜYORSUNUZ!! NEKADAR YÜZSÜS SEVIYESIN INSANLARMISINIZ BEE!! TC DE RECEP TAYYIP ERDOGAN VE AK PARTI HERZAMAN VAR OLACAK SIZI NE MAGLUM ZAAAAAAAAT NEDE BASKASI KURTARABILECEK UNUTMAYIN KARSINIZDA OSMANLI TORUNLARI VARR SAMARIMIZ AGIR OLUR BILDIGINIZ GIBI!!! HADI SIMDI NASSSSSSSS SIZE!

48
26
yanıtYanıtla
cherokeerdmk@hotmail.com:

tabi tabi gördük milli iradeyi çöplerde sürünüyor irade

yanıt0
yanıt0
Ankaraliorka8@mynet.com:

Bunu Gurbetçi yi ciddiye almayın çok hayvan birisi. Bilgi yok, zeka yok. Allah in dagin''dan gitmiş oralara. O da Erdoğan i destekliyor durmadan? Bende bu adamın salakça yorumlar pek anlayamadım vb.

yanıt0
yanıt0
kemalistermanogur@hotmail.de:

akp nin seyyar secmenlerinin oylari kesinlikle gecerli olmaz bu yerli halkin iradesini calmaktir izmirlilerden akp ye yada herhangi bir dinci partiye bir oy bile cikmayacagi kesin, oy amaciyla disardan secmen yerlestirilmesi kanunen yasaklanmasi gerekir.

14
48
yanıtYanıtla
kemalistermanogur@otmail.de:

iste yanlis yapmis size ekmek verilirmi zehir vermesi gerekirdi. sen kimseye akil verme beyinsizsin cünkü senin ekmek karnesi aldigin savas zamaninda benim cevremdeki insanlar onuda bulamadi karni ac öldü ama kimseye hesap sormadi.

yanıt0
yanıt0
Tüm 98 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title