Haberler

Şehit Serkan Koçak Son Yolculuğuna Uğurlandı

Çanakkale, Gökçeada 5. Komando Alay Komutanlığı Emrinde Görevliyken Yapılan Eğitim Sırasında Geçirdiği Rahatsızlık Sonucu Şehit Olan Serkan Koçak (20), Memleketi Yozgat'ta Toprağa Verildi.

Çanakkale, Gökçeada 5. Komando Alay Komutanlığı emrinde görevliyken yapılan eğitim sırasında geçirdiği rahatsızlık sonucu şehit olan Serkan Koçak (20), memleketi Yozgat'ta toprağa verildi.

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesine bağlı Ovakent kasabasında düzenlenen cenaze törenine Yozgat Valisi Amir Çiçek, Jandarma Kayseri Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali Aydın, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Jandarma Komutanı Albay Sezai Akgün, kaymakamlar, daire müdürleri, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cuma namazına müteakip düzenlenen cenaze töreninde şehidin öz geçmişinin okunmasının ardından bir konuşma yapan Jandarma Binbaşı Ali Yiğit, şehit Serkan Koçak'ın her Türk genci gibi vatan

borcunu yerine getirmek üzere Çanakkale, Gökçeada 5. Komando Alay Komutanlığı emrinde göreve başladığını belirterek, "Serkan Koçak, kendisine verilecek her türlü görevi en iyi şekilde yerine getirebilme azmi ile icra edilen eğitim sırasında geçirdiği rahatsızlık sonucu 28 Kasım saat 16.10'da şehit olmuştur" dedi.

Daha sonra konuşan Yozgat Valisi Amir Çiçek, şehidin anne, baba ve yakınlarına başsağlığı dileyerek kendilerinin yalnız olmadığını, devletin kendilerine en iyi şekilde sahip çıkacağını söyledi.

Şehit Serkan Koçak'ın cenazesi, konuşmaların ardından gözyaşları arasında Belediye Mezarlığı'nda toprağa verildi.

(ÖE-SE-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title