Haberler

Şehit Polis Memuru Ali Öztürk İçin Tören (2)

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan'ın konuşması- Dua edilmesi- Şehit yakınları- Şehidin eşi Semra Öztürk- Tabuta sarılıp ağlayan şehit yakınları- Şehidin taşınması- Bir şehit yakınının konuşması Silvan'daki roketatarlı saldırı- Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen roketatarlı saldırıda şehit olan polis memuru Ali Öztürk için tören düzenlendi Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen roketatarlı saldırıda şehit olan polis memuru Ali Öztürk için tören yapıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan'ın konuşması- Dua edilmesi- Şehit yakınları- Şehidin eşi Semra Öztürk- Tabuta sarılıp ağlayan şehit yakınları- Şehidin taşınması- Bir şehit yakınının konuşması Silvan'daki roketatarlı saldırı- Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen roketatarlı saldırıda şehit olan polis memuru Ali Öztürk için tören düzenlendi Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen roketatarlı saldırıda şehit olan polis memuru Ali Öztürk için tören yapıldı.Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinden alınan Öztürk'ün Türk bayrağına sarılı naaşı cenaze aracına konularak konvoy eşliğinde Bağlar ilçesindeki İl Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirildi.Meslektaşlarının omuzlarına alınan şehidin cenazesi katafalka konuldu. Törende şehit polis memuru için dua edilirken annesi Havva ve eşi Semra Öztürk gözyaşlarına hakim olamadı. Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, törende yaptığı konuşmada, gözünü kırpmadan canını feda eden meslektaşlarını bu şekilde uğurlamanın kendilerini derinden yaraladığını söyledi.Ülke bütünlüğümüzü bozmak isteyenlere karşı kararlılıkla mücadelenin devam edeceğini vurgulayan Taşdan, şöyle konuştu: "Huzur bozucu hainlerin oyunları amaçlarına ulaşmadan bozulacaktır. Aziz şehidim sen rahat uyu sen ettiğin yemine sadık giydiğin üniformaya ve şuanda üzerinde örtülü şanlı bayrağımıza yakışan bir şekilde görevini ifa ettin. Şuanda mertebelerin en yücesine ulaştın, geride bıraktıkların bizlere emanetindir, gözün arkada kalmasın."- "Bu artık son şehit olsun"Tören sırasında bir şehit yakını "bu artık son şehit olsun" diye haykırarak, şunları söylediler: "Hepimiz isteriz ki bu artık son şehit olsun. Evlere düşen ateş son olsun, bizim yüreğimiz yanıyor, evimiz yanıyor, inşallah son olsun. Bundan sonra kimsenin yüreği yanmasın. Ben Kürdüm, annem ve babam Kürt. Bir tarafa Kürt, bir tarafa Türk koysalar biz Türk'ün bulunduğu tarafta duracağız bunu bilsinler. O tarafta da canım kardeşim var, bu tarafta da canım kardeşim var." Daha sonra evli ve 2 çocuk babası şehit Öztürk'ün naaşı defnedilmek üzere karayoluyla Diyarbakır'ın Çermik ilçesine götürüldü.Törene, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, 7. Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Semra Öztürk Diyarbakır Ali Öztürk Silvan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title