Haberler

Şehit Annesinden Başkan Şahiner'e Teşekkür Ziyareti

Sungurlu’ya bağlı Gökçam Köyü’nde yaşayan şehit annesi Cemile Sabancılar, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i arayarak oğlu Şehit İlker Sabancılar’ın mezarının başında bulunan demir direğin yenilenmesi için yardım istemiş, Bu talebi geri çevirmeyen Başkan Şahiner’de, çürüyerek yıkılmaya yüstutmuş bayrak direğinin değiştirilmesi için talimat vermişti.

Sungurlu'ya bağlı Gökçam Köyü'nde yaşayan şehit annesi Cemile Sabancılar, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'i arayarak oğlu Şehit İlker Sabancılar'ın mezarının başında bulunan demir direğin yenilenmesi için yardım istemiş, Bu talebi geri çevirmeyen Başkan Şahiner'de, çürüyerek yıkılmaya yüstutmuş bayrak direğinin değiştirilmesi için talimat vermişti.

Başkan Şahiner'in talimatı üzerine 4.5 metre uzunluğunda paslanmaz çelikten yapılan bayrak direği geçen hafta belediye personeli tarafından

Gökçam Köyü'nde bulunan Şehit İlker Sabancılar'ın mezarına dikilmişti.

Şehit Annesi Cemile Sabancılar Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'i makamında ziyaret ederek çiçek verdi. Memnuniyetini dile getiren Şehit Annesi Cemile Sabancılar, Belediye Başkanı Şahiner'e teşekkür etti.

Belediye Başkanı Şahinerde, "Şehit Annelerimizin, babalarımızın istekleri bizler için emirdir. Her konuda yanınızdayız. Şehitimizin kabrinde çevre düzenlemesi ve çiçek dikimi yapılması içinde talimat verdim" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdulkadir Şahiner Sungurlu Gökçam Yerel Haberler

title