Haberler

Şehit Annesi Yürekleri Dağladı: "Ölmek Benim Hakkımdı O Bana Gelecekti Ben Ona Geldim"

Şehit annesi yürekleri dağladı: "Ölmek benim hakkımdı o bana gelecekti ben ona geldim" Fırat Kalkanı Harekatında şehit olan Uzman Çavuş Burak Uçar'ın annesi Zeynep Uçar, Anneler Gününde oğlunu kabrini ziyaret etti Zeynep Uçar, "Ölmek benim hakkımdı, o bana gelecekti ben ona geldim.

Şehit annesi yürekleri dağladı: "Ölmek benim hakkımdı o bana gelecekti ben ona geldim"

Fırat Kalkanı Harekatında şehit olan Uzman Çavuş Burak Uçar'ın annesi Zeynep Uçar, Anneler Gününde oğlunu kabrini ziyaret etti

Zeynep Uçar, "Ölmek benim hakkımdı, o bana gelecekti ben ona geldim. Bu mekan onun değil benim olacaktı" diyerek gözyaşlarına boğuldu

ADANA - -Fırat Kalkanı Harekatında şehit olan Uzman Çavuş Burak Uçar'ın annesi Zeynep Uçar, Anneler Gününde oğlunu kabrini ziyaret etti. Uçar, "Ölmek benim hakkımdı, o bana gelecekti ben ona geldim. Bu mekan onun değil benim olacaktı" diyerek gözyaşlarına boğuldu

Şehit annesi Zeynep Uçar, Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde Akçakoyunlu Hudut Bölüğü karşısı sınırdan 7 kilometre içeride mayın temizlenmesi sırasında meydana gelen patlamada 21 Eylül 2016 tarihinde şehit olan evladı Uzman Çavuş Burak Uçar'ın kabrini Anneler Gününde ziyaret etti.

Oğlunun şehit olduğunu hacda öğrenen anne Uçar eşi İbrahim Uçar ile birlikte sabahın ilk saatlerinde Asri Mezarlıktaki Garnizon Şehitliğine geldi. Anne Uçar oğlunun mezarı başında önce dua okudu. Şehit annesi oğlunun mezar taşındaki fotoğraflarına uzun süre bakıp bakıp ağladı. Anne Uçar daha sonra mezar taşındaki oğlunun fotoğrafına yanağını koyup sonrada onu öptü. Baba Uçar ise bu anları duygu dolu gözlerle seyretti.

"Bu benim hakkım onun değildi"

Şehit oğlunun cenaze töreninde de oğlunun tabutunu sevip, "Allahıma şükürler olsun oğlum sen kötü bir yola düşmedin. Bu takdiri ilahidir. Vatan sağolsun. Versinler bana ben de gideyim Hz. Fatıma gibi ordumu koruyayım" diyerek herkesi ağlatan anne Zeynep Uçar, oğlunun mezarı başında da yine yüreklere dokunan sözler söyledi. Anne Uçar, "Ölmek benim hakkım onun değil, o bana gelecekti ben ona değil. Burası benim mekanım olacaktı onun değil. O daha çok gençti onun yaşayacağı çok şey vardı" diye ağladı

"Ceylanım gitti"

"Ceylanım gitti" diyerek gözyaşı döken şehit annesi şunları söyledi:

"Yavrusunu kaybetmiş bir ceylan gibiyiz, ceylan nasıl dağdan dağa koşuyorsa bizde koşuyoruz ama hiç bir şey fayda etmiyor. 2.5 yıl önce şehit oldu. Her gün gelmeye çalışıyorum benim için her gün onun günüdür. Ben ona derdim ki bırak, sen Yusuf'sun ben Yakup'um kendine dikkat dünya bir yana sen bir yana bırak bu mu rabbimin zoruna ne olduysa bilmiyorum. Benimle onun bağı bir başkaydı başka çocuklarımda var ama bununla çok güçlü bir bağımız vardı. Ben onsuz hiçbir adım atmazdım o da bensiz. Sen benim annemsin ölene kadar sana bakmak boynumun borcu ben seni kimseye vermem sen benim anamsın seni sırtımda taşıyacağım derdi."

Şehit annesi Uçar, "Ben babamdan öksüz yetim kalmadım ben Burak'ımdan öksüz yetim kaldım. Küçücük bir çocuğun nasıl annesi babası gider ortalıkta kalır Allah adına yemin ederim ki bende öyleyim" diye ağıtlar yaktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Zeynep Uçar Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title