Haberler

Şehir ve Çocuk" Fotoğraf Yarışmasında Dereceye Giren Eserler Belirlendi

Tuzla Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen Tuzla 3. Geleneksel Şehir ve Çocuk konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler belirlendi.

Tuzla Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen yarışmaya 1097 kişi 3.825 fotoğraf gönderdi. Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Tuzla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Ada, Fotoğraf Sanatçısı Firdevs Sayılan (AFIAP), Fotoğraf Sanatçısı Cengiz Han Günesen ve Fotoğraf Sanatçısı Altuğ Şenel'den oluşan jüri, 3 tur oylama sonucu finale kalan fotoğrafları seçti. Jüri puanlamasıyla ilk 3 derece ve mansiyona layık görülen 4, 5 ve 6. fotoğraflar seçildi. Yarışmaya "2 şehre bakış" konulu fotoğrafıyla katılan Özlem Gün Bingöl birinci olarak 6000 TL. para ödülü kazandı. Yarışmada Esengül Alıcı "Yeşeren fidan" isimli fotoğrafıyla 2. olarak 4000 TL. para ödülü, Kazım Kuyucu "Oyun" isimli fotoğrafıyla 3. olarak 2000 TL. para ödülü kazandı. Yarışmada Zeren Yasa 'Suyla oyun', Gökhan Turunç 'Rüzgar gülü', Hatice Göz 'Ders saati' isimli fotoğrafıyla 750'şer TL'lik mansiyon ödülüne hak kazandı. Yarışmada sergilenmeye layık görülen diğer 30 eser sahibi de 250'şer TL. para ödülüne layık görüldü.

"Fotoğraflar tarihin sessiz tanığıdır"

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yarışmaya katılan tüm fotoğrafçılara teşekkür etti. Başkan Yazıcı, "Fotoğraflar tarihin sessiz tanığıdır. Yarışmaya katılan eserler, günümüzün izlerini geleceğe taşıyacak birer belge olarak tarihe geçti" dedi.

Tuzla Belediyesi Tuzla 3. Geleneksel Şehir ve Çocuk Konulu Fotoğraf Yarışması'nda ilk üç isim ise şu şekilde:

"1'incilik Ödülü-Dijital Özlem Gün Bingöl 461897 / TRozugbDL2_sehre_bakis.jpg , İstanbul,2.lik Ödülü-Dijital ESENGÜL ALICI462385/ ResenD1_yeseren_fıden.jpg İstanbul, 3'üncülük Ödülü-Dijital Kazım KUYUCU 457453 / TRkazimD4_oyun.jpg Konya" - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tuzla Belediyesi Turgut Özcan İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title