Haberler

Sedat ile Gülüm İlişkisi Kopma Noktasında

Güncelleme:

Arka Sıradakiler'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı, başrollerini Bülent Çetinaslan, Sinem Öztürk ve Fırat Çöloğlu'nun paylaştığı Arka Sıradakiler'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

İşte 12. bölümde yaşanacaklar:

Osman'ın elinden Melis'i kurtaran Oktay, şimdi de arkadaşı İbo'ya sahip çıkmak ister. İki arkadaş dertleşerek sokakta yürürlerken tesadüfen Sibel'le ilgili bir gerçeği öğrenirler. Diğer tarafta Hakan polise teslim olur. Melis, Hakan çıkana dek Gamzeler'de yasayacaktır.

Bir türlü rayına oturamayan Sedat ile Gülüm ilişkisi daha da gergin bir hal alır. Timur, Buse ve Melis aşk üçgeninde ise yeni gelişmeler olur.

Her sene düzenlenen liselerarası üniversite hazırlık kampına gitmeye hak kazanan sınıflar arasında 12/ A da vardır. Bu kampın kendisi için bir değişiklik olacağı inancını taşıyan Gamze'yi kampta acı bir sürpriz beklemektedir.

Gençlerin sevgilisi haline gelen fenomen dizi Arka Sıradakiler, merakla beklenen yeni bölümüyle 1 Nisan Pazar saat 20.00'de TNT' de.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title