Haberler

Sedat Bucak'ın Danışmanı Tutuklandı

Kaldırım Operasyonu Kapsamında Çıkarıldığı Nöbetçi Mahkeme Tarafından Serbest Bırakılan Eski DYP Şanlıurfa Milletvekili ve Dp Adayı Sedat Edip Bucak'ın Danışmanı C.t., Savcının İtirazı Üzerine Tutuklandı.

Kaldırım Operasyonu kapsamında çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakılan eski DYP Şanlıurfa milletvekili ve DP adayı Sedat Edip Bucak'ın danışmanı C.T., savcının itirazı üzerine tutuklandı.

Geçen hafta Çankaya'da lüks bir restoran, bar ve işyeri sahibi ile çalışanlarının silahla tehdit edildikleri iddiasıyla düzenlenen Kaldırım Operasyonu kapsamında 16 kişi gözaltına alınmıştı. Terör ve organize suçlara bakmakla yükümlü Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Görüşen tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 6 kişi tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilmiş, bunlardan 3'ü tutuklanmıştı. Bu kapsamda Bucak da savcılığa gelerek ifade vermişti. Savcının itirazı üzerine nöbetçi mahkeme tarafından

serbest bırakılan Bucak'ın danışmanı C.T. bugün tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(EDA-MAY-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title