Haberler

Seda Sayan, Erkan Çelik'in Elini Öptü Ortalık Karıştı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, sevgilisi Erkan Çelik'in elini öptüğü fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı, takipçileri birbirine girdi.

Seda Sayan, sevgilisi Erkan Çelik'in elini öperek bayramlaştı. Fotoğrafı çeken Sayan'ın yeğeni, bu kareyi paylaşırken, "Halam, Erkan Çelik'in elini öptü, harçlığını kaptı" notunu düştü.

TAKİPÇİLERİ BİRBİRİNE GİRDİ

Seda Sayan'ın Erkan Çelik'in elini öpmesi takipçileri arasında büyük bir tartışma başlattı. Bazı takipçileri bir kadının eşinin ya da sevgilisinin elini öpmesini aşağılayıcı bulurken bazılarını bunun bir adet olduğunu savundu.

İşte Seda Sayan'ın o paylaşımı;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Erkan Çelik Seda Sayan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (12)

urfalı:

sedanın sevgilisi antepte tırikodajcılar sitesinde çalışan evli barklı biriydi ve kişilik bozuklugu olan biri sedada bunla beraber olup adamın karısını ve cocuklarını perişan etti yani yuvasını dagıttı. şimdide evleneceksen gel diye program yapıyor. yuva yıkan biri başkalarına nasıl yuva kurabilir?

24
3
yanıtYanıtla
murat:

vay be bu kadında bi sünetciden daha fazla gördü))

22
0
yanıtYanıtla
çetin kaya:

genç kız sanıyor kendini 9 kocalı hürmüz

11
4
yanıtYanıtla
ÇÇ:

PİSLİK VAROŞ KADIN ADAM ZATEN VAROŞ KEKO ADAM DENNİRSE TABİKİ ÜLKENİN YÜZ KARALARI OĞLU YAŞINDA ÇOCUKLARLA ANCAK AKP DÖNEMİNE BUNLARI YAPABİLİRSİNİZ HEPİNİZ AHLAKSIZ PİSLİK

10
4
yanıtYanıtla
ali kaya:

bizim örf adet ve geleneklerimizde, bayramlarda eşler kocalarının elini öper, bu saygıdan ileri gelir, önceleri bu kadar boşanmalarmı vardı, birde şu anki duruma bakın mahkemlerde tonla boşanma davaları duruyor, sırf nafaka almak için evlenip boşananlar var, iyice midesiz bir topluma doğru gidiyoruz

7
3
yanıtYanıtla
age only a number:

Seda Sayan, sana bayiliyorum guzelligini ve asiri bakimliligini yasli erkeklere harcatmiyorsun. Bakimli cekici kadinlar yasi kac olursa olsun herzaman genc ve active erkekleri severler!

6
1
yanıtYanıtla
Roxy:

Gercek anlamiyla bakimli ve akilli genc gorunen kadinlar herzaman genc erkekleri tercih ederler. Yasli erkekler de genc bayanlari alsinlar :)

yanıt0
yanıt0
hakem:

bende tuba büyüküstün beren saati istiyorum

4
2
yanıtYanıtla
Jedeç:

Sorun değil adam gece rövanşı alır

5
1
yanıtYanıtla
seda:

ABE ELİNİ ÖPECEĞİNE ADAMIN YUVASININ YIKASAYDIN KIZANIM ADAMDA ARAPLARA BENZİYOR

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title