Haberler

Seda Sayan'a Sevgilisinden 180 Bin Euro'luk Hediye

Güncelleme:

Etiler'de yemek çıkışı görüntülenen ünlü sanatçı Seda Sayan, 180 bin euroluk cipiyle ilgili sorulara "Bana sormayın, Erkan aldı hediye etti." yanıtını verdi.

Seda Sayan ve sevgilisi Erkan Çelik, önceki akşam Etiler'deki bir mekanda görüntülendi. İkili kapıda bekleyen 180 bin euro değerindeki 2015 model Audi cipe bindi. Seda Sayan gazatecilerin ciple ilgili soruyla ilgili konuşmak istemeyerek "Bana sormayın, aracı Erkan aldı, hediye etti." yanıtını vermekle yetindi.

PLAKASI BAŞ HARFLERİNDEN OLUŞUYOR

Cipin plakasının Erkan ve Seda'nın baş harflerinden oluşması da dikkat çekti.

TWİTTER'DAN TANIŞTI

Seda Sayan 2012 Ocak'ta Twitter'dan tanıştığı, Gaziantep'te tezgahtarlık yapan Erkan Çelik ile flört ettiğini söyleyenlere "İftiralarla beslenen hasta ruhlar sonsuz huzursuzluğa mahkumdurlar." yanıtını vermişti. Seda Sayan, klibinde de oynattığı Erkan Çelik ile zamanla aşk yaşamaya başladı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Erkan Çelik Seda Sayan Audi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (41)

A.ZIR:

bu dünyada karı olaçaksın (abes olaçak ama)hiç çalışmadan herşeyin olur. bunu alan bakalım kimlerin hakkını yiyor.

19
25
yanıtYanıtla
semra:

tezhagtarlıkla mı almıs o arabayı adamın eski eşinin evınıde gördük tv lerde seda seda yeme bizi ok

22
0
yanıtYanıtla
yaşar hancıoğlu:

KERİZLER SAĞ OLSUN SEDA SAYAN NENEMİN YAŞINDA YÜZÜNÜ YIKASA HEP MAKYAJ

22
0
yanıtYanıtla
asena:

arkadaş adam para için eşindn çoçuğundan vazgeçti sedanın parasıyla aldığı ciple onurunu yükselmeye çalışmasın kimse aptal değil

22
0
yanıtYanıtla
2pac Mobil-ANDROID:

seda sayan dan başkasını bulamadın mı işadamı kardeşim?

20
0
yanıtYanıtla
sade:

haha çok güldüm peş parasız adam bırden zengın olmuş koptummm seda ben aldım desene. . .

20
0
yanıtYanıtla
FB42:

Yav arkadaşlar seda bu adamı karısının elinden almak için antepte kadına bi daire alıverdi. Bu arabayı da seda almıştır o adam nerde bulacak o parayı.

18
1
yanıtYanıtla
Cancağazim:

Yok Ya hangi paraylan acaba manyak kadin erkanin acliktan nefesi kokuyor

18
0
yanıtYanıtla
TrabzonluMobil-IOS:

Tezgahtarlıktan kazandığı parayla mı almış???? galeriden arabayı almış faturayıda seda hanıma yollamıştır

18
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

azme bak adam tezgartarlık yaparak kadına jeep alıyor. pesssss

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title