Haberler

Seda Bakan'ın kızıyla verdiği 80'ler pozuna beğeni yağdı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Seda Bakan, "80'ler stayla" notunu düşerek iki yaşındaki kızı Leyla ile birlikte verdiği pozları Instagram hesabında paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğrafın yorum kısmına oyuncunun hayranları, nazar boncuğu emojileri yağdırdı.

2014 yılında Ali Erel ile dünya evine giren oyuncu Seda Bakan, 2019 yılında kızı Leyla'yı kucağına almıştı. Paylaştığı fotoğraflar ve videolarla oldukça beğeni toplayan Bakan, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Seda Bakan'ın kızıyla verdiği 80'ler pozuna beğeni yağdı

"80'LER STAYLA"

35 yaşındaki Seda Bakan, kızı Leyla ile verdiği pozu sosyal medya hesabından yayınladı. Ünlü oyuncu, paylaştığı fotoğrafların altına "80'ler stayla" notunu düştü. Binlerce beğeni alan gönderinin altına oyuncunun hayranlarının yanı sıra ünlü isimler de yorum yaptı.

Seda Bakan'ın kızıyla verdiği 80'ler pozuna beğeni yağdı

"LEYLA İLE POZ VERMEYE DOYAMIYOR"

Güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde yaptığı "Güneşli günler" notlu Instagram paylaşımında da kızı Leyla ile birlikte poz vermişti. Son zamanlarda 2 yaşındaki kızı Leyla ile sık sık sosyal medya hesaplarında fotoğraflar paylaşan Bakan, takipçileri tarafından oldukça ilgi görüyor.

Seda Bakan'ın kızıyla verdiği 80'ler pozuna beğeni yağdı

Seda Bakan'ın kızıyla verdiği 80'ler pozuna beğeni yağdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seda Bakan Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

süper:

bu oyuncuyu çok beğeniyorum. çok sempatik ve tatlı biri. yolu açık olsun.

17
9
yanıtYanıtla
hasan:

türban takılırken ön saç gözüküyormuydu saçı kapatmak için türban kullanılıyor zaten

7
15
yanıtYanıtla
önce doğrusunu bilmek lazım:

türban dediğiniz giyim şekli ile klasik eşarp stilini birbirine karıştırmışsınız her halde

yanıt0
yanıt0
TÜKT:

YANİ SADACE BAŞ ÖRTÜYÜ TAKMIŞ GİBİ YAPMIŞ SEKSENLER DEMİŞ. . DERİN MANALAR İÇERİYOR MALESEF HİÇBİR SEMPATİSİ KALMADIII. . . . .

7
14
yanıtYanıtla
Ademoglu:

Bu gün kandil her müslüman gardaşımın kandilini kutluyorum insan ya müslümandır yada değildir oda kişi bilir bir müslüman kadının tesettürle dalga geçemez islamın imanın şartları bellidir ya inanırsın ya inanmazsın geçmişte bugünde ve yarında noktası değişmez

6
11
yanıtYanıtla
hazır cevap:

sen kimsin? insanların baş örtüsüyle Müslümanlığına dil uzatıyorsun. şimdi sen bu lafı söyledin diye allah seni cennete mi gönderecek. önce düşün kardeş, anladın sen. . . .

yanıt1
yanıt1
Bir garip retikulum:

Bütün dünya buna inansa hayat bayram olsa.. Not: Ekmek yok açız bize ne bundan..

8
1
yanıtYanıtla
coni:

2080 GALIBA BU NE LA

5
3
yanıtYanıtla
hayran:

oynama şu güzelim kıvırcık saçlarınla be kuzummm. .

4
1
yanıtYanıtla
MEDYa UZMANI:

Çizgisini hicc bozmadi, tebrikler

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title