Haberler

Seçim döneminde Mansur Yavaş'ı sahte senetle suçlayan Necmettin Kesgin tutuklandı

Güncelleme:

31 Mart seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik sahte senet suçlamalarında bulunan Necmettin Kesgin, resmi belgede sahtecilik, şantaj ve özel hayatın gizliliğini ihlal etmek suçlarından tutuklandı.

Mansur Yavaş'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı döneminde çeşitli suçlamalar ortaya atan Necmettin Kesgin, Ankara'da yakalanarak cezaevine gönderildi.

Kesgin'in, resmi belgede sahtecilik, şantaj ve özel hayatın gizliliğini ihlal etmek suçlarından kesinleşmiş 6 yıl 6 ay hapis cezası aldığı öğrenildi.

Daha önceden de sahte ÖSYM belgesi düzenlemek suretiyle resmî evrakta sahtecilik suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş cezası bulunan Kesgin'in, müstehcen çocuk görüntüsü bulundurmaktan aldığı 3 yıl cezanın da kesinleşmesi bekleniyor.

6 YIL 6 AYLIK HAPİS CEZASI KESİNLEŞMİŞTİ

Necmettin Kesgin, daha önce Mansur Yavaş'ın şikayeti üzerine sahte senet düzenlediği için resmi belgede sahtecilikten 4 yıl, şantajdan 1 yıl 3 ay ve özel hayatın gizliliğini ihlalden (yaptığı görüşmeleri izinsiz olarak görüntülü ve sesli olarak kayıt yaptığı) 1 yıl 3 ay olmak üzere toplam 6 yıl 6 ay hapis cezası almış ve bu cezası istinaf mahkemesince kesinleştirilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mansur Yavaş Ankara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500

Yorumlar (13)

Şah damar:

Bay mansur yavaş çokmu masum İLÂHİ adalet elbet birgün tecelli eder bay mansur

10
43
yanıtYanıtla
mentli:

dediğin gibi ilahi adalet bir gün tecelli ederse senin gibilerin ve iftira atanların hali nice olur inş eder

yanıt7
yanıt1
Hasan Turizm:

Yürü ülen ense kökünü görelim adamın bir çok suçtan sabıkalı sen neyin yaygarasını yapıyorsun teneke

yanıt5
yanıt1
adalet:

Üç kağıtcının sonu bu olur çamur at izi kalsın iftira atmanın cezası çok ağır olmalı bu tür adamlar gün yüzü görmesin

29
4
yanıtYanıtla
Mehmet:

Havuz medyanin secim arifesindeki oyunlari yemedi

22
7
yanıtYanıtla
meczup:

demekki hiç bir şey olmadıysa bile kesinlikle bir şeyler olmuş darısı diğerlerinin başına

24
3
yanıtYanıtla
ali bilir:

meshur isadamini gorduk

17
1
yanıtYanıtla
MERSİN 33:

Sen bilmez misin Allah''ın sopasının olduğunu .

17
1
yanıtYanıtla
vatannn..:

mabsur geleceğın devlet başkanıdır inşaallah sadece bir üzrü var oda solcu olabilir keşke namazında niyazında olsa ama adamgibi adam. . . . 4x4 tür. . .

7
9
yanıtYanıtla
Dmi:

İfadesini Alın Asın gitsin

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title