Haberler

"Erkeklere acıyorum" diyen Murat Övüç'ten özel hayat itirafı: Hem erkek hem kadın sevgilim var

Güncelleme:

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen fenomen Murat Övüç, YouTube'da yayınlanan bir programda "Erkeklere acıyorum" diyerek "Hem erkek hem de kadın sevgilim var" itirafında bulundu.

Sosyal medya hesabından yayınladığı videolarla adını duyuran Murat Övüç, Tuğba Ekinci ile YouTube'da yayınlanan bir programa konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Murat Övüç, özel hayatı hakkında peş peşe itiraflarda bulundu.

"SEÇİLMİŞ BİR ADAMIM"

Yıllar önce yaptığı bir evlilikten bir erkek çocuğu olan fenomen, 12 yıldır bir erkekle birlikte olduğunu ancak sevgilisi yurt dışında yaşadığı için görüşemediklerini söyledi. Şarkıcı Tuğba Ekinci ise özel hayatından bahseden Murat Övüç'e "Senin bir de kadın arkadaşın varmış. Sıfır estetiği olan çok güzel bir kadın" dedi. Bunun üzerine açıklamalarına devam eden Övüç, "Seçilmiş bir adamım ben. Ben bir kadınla da olabilir bir erkekle de; her şeyi tadabilirim. Bu konuda erkeklere acıyorum. Hem kadın hem erkek sevgilim var. Benim 12 yıl hayatımda birisi var ama... Biseksüelim herhalde ben de bilmiyorum ne olduğumu" ifadelerini kullandı.

'Seçilmiş biriyim' diyen Murat Övüç'ten özel hayat itirafı: Hem erkek hem kadın sevgilim var

"BİR KADININ 3 SEVGİLİSİ OLACAK

Dikkat çeken ifadelerine bir yenisini daha ekleyen Murat Övüç, evli olmayan bir kadının 3 sevgilisinin olması gerektiğini savunarak "Eğer kadın free ise üç sevgilisi olacak; bir paralı, bir belalı, bir sevdalı" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuğba Ekinci Murat Övüç Haberler

500

Yorumlar (104)

Eyvah eyvah:

çok kötü çook!! Bu işlerin sonu nereye varacak. Bu gidişata kim dur diyecek!!

100
7
yanıtYanıtla
Kadir kadri:

Bu tipleri neden muhatap alıp reklamlarını yapıyorsunuz. Gençlere ne kadar kötü örnek olduklarını düşünemiyorsunuz.

83
5
yanıtYanıtla
wwwwwwwwwwww:

vay arkadaş bu ve bunun gibilerin haberini yapmayın

73
6
yanıtYanıtla
lannn:

bu nedir abi yaaa yemin ederim ahlakim zihnim al üst olsu yapmayin abi sunlarin haberlerini ya yazik degilmi bu millette Allah belani versin

73
4
yanıtYanıtla
ali:

merak ediyorum bir evladım var diyosun acaba o evladın nasıl insan içine çıkyor senin gibi bir ebebeyni varken senin erkek arkadaşın senin gibidir mutlaka sana bakan mide yok sanırım mutlak ameliyat olmuştur midesinden yazık eger hidayete meyilli isen allah hidayet versin yok deyilsen lut kavmi örnek olsun sana

70
6
yanıtYanıtla
..........///////:

Hiçbir anne baba evladını bu şekilde görmesin.

69
1
yanıtYanıtla
ZİYAAA NİN KANKASİ AVNİ:

Kapa çeneni

yanıt0
yanıt1
Zeynep:

Tövbe estağfurullah, bunlara uyan ahiretini mahveder.

60
2
yanıtYanıtla
kutluca:

insan denilen canlı türünün şeytanın peşine takılıp üç bin sene kızdırılmış ateşe doğru gitmesi ne kadar üzücüdür, tarifi mümkün değil, fakat bu nasipsizler başlarına gelecek akıbetten bir haber, hayvani hissiyatla yaşadıklarını zannederek kendilerini aldatmaktadır, henüz ölüm gelmemiş iken doğru yola yönelmelerini isteriz, kimse cehenneme girsin istemeyiz, oraya girmemek için İMAN VE İSLAM gerektir, bu büyük nimetten nasibi olanlara ne mutlu, acınacak haliyle erkeklere acıyan aciz sefil canlı türü.

yanıt9
yanıt0
acı gerçek:

BENCE TEDAVİYEDE İHTİYAÇ VAR. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . BİR ÇOK FENOMENİN

58
3
yanıtYanıtla
Tüm 104 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title