Haberler

Şebnem Kısaparmak Ekranlara Geri Döndü

Güncelleme:

Türkücü Fatih Kısaparmak'ın eşi Şebnem Kısaparmak, birbirinden farklı hikayeleri olan 7 kadın ve 7 erkeğin aynı evde kalacağı yarışmada sunuculuk yapıyor.

Show TV ekranlarında yeni bir program başladı. Giyinmeden yemek yemeye, danstan yürüyüşe her şeyi en baştan öğrenmek için birlikte yaşayacakları eve girip bambaşka biri olarak yeni bir hayata başlamak isteyenlerin boy gösterdiği yarışmada birbirinden ünlü isimler jüri üyeliği yapıyor.

YEPYENİ BİR HAYATA SAHİP OLACAKLAR

Birbirinden farklı hikayeleri olan 7 kadın ve 7 erkek, yeni bir hayata başlamak için bu programa adım atıyor. Spor, dans, moda ve daha pek çok konuda kendilerine yardımcı olacak eğitmenler eşliğinde yepyeni bir hayata sahip olacaklar.

ÜNLÜ İSİMLER JÜRİ ÜYELİĞİ YAPIYOR

Eğitmenlerinin yanı sıra Tan Sağtürk, Cengiz Abazoğlu ve Ebru Şallı gibi profesyonel jüri üyelerinin yönlendirmeleri ile haftanın finaline hazırlanacaklar. Cengiz Abazoğlu her hafta yeni bir konsept belirleyip yarışmacıların moda konusundaki gelişimlerini takip edecek. Tan Sağtürk yarışmacılara uygun dans türlerini belirleyip eğitmenler ile birlikte onları dans performanslarına hazırlayacak.

SUNUCU ŞEBNEM KISAPARMAK

'Yeni Bir Hayat' ismiyle yayınlanan yarışmada sunuculuğu ise Fatih Kısaparmak'ın eşi Şebnem Kısaparmak yapıyor. Uzun süredir ortalarda görünmeyen Kısaparmak, ekran serüvenine Show TV'de devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şebnem Kısaparmak Fatih Kısaparmak Cengiz Abazoğlu Tan Sağtürk Magazin Haberler

500

Yorumlar (17)

MİLLİYETÇİ MUHAFAZAKAR...:

ŞEBNEM HANIM; BU SİZE GÖRE DEĞİL. SENİN FORMATINDA BİR PROGRAM DEĞİL. . SİZİN KİŞİLİĞİNİZE YAKIŞMAZ. . SİZ İNSANLARIN GÖZÜNDE BÖYLE PRAGRAM YAPACAK KİŞİ DEĞİLSİNİZ. .

39
15
yanıtYanıtla
SOSYETE:

SAVUNDUKLARI İLKELER NEREDE KALDI. . . . . . . . . . . YAZIK YAZIK. . . . . ??

51
1
yanıtYanıtla
aaaa:

Böyle yarışmaya böyle jüri. Berbat.

39
1
yanıtYanıtla
parasiz:

para bitti, , , baska yok yok. her sey mubah

27
1
yanıtYanıtla
Tatanka iyotake:

Boş bir karı, bildiğin tek şey duygu sömürüsü.

20
0
yanıtYanıtla
DEMEDİ DEME İBRAHİM:

düzenin adamı KISAPARMAK lar

12
6
yanıtYanıtla
,,,,,,,,l:

Bu kadini sevemedim gitti

15
0
yanıtYanıtla
...Mobil-ANDROID:

ayiptir kadinla erkek biryerde kalirmi?!

11
1
yanıtYanıtla
Serdar bey:

Pişkin insanlar

11
0
yanıtYanıtla
ökkeşMobil-ANDROID:

sende akıl olsa o kıl yumağıyla evlenmezdin

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title