Haberler

Şebnem Kısaparmak Devri Kapandı

Güncelleme:

Kanal 7'deki programı için yüzde 70 zam isteyen Şebnem Kısaparmak'ın kanaldan ayrıldığı iddia edildi.

Bugün'de yer alan bir habere göre, geçen sezon Kanal 7'de hafta içi 5 gün program yapan ünlü sunucu Şebnem Kısaparmak yüzde 70 zam isteyince yerini Esra Ceyhan'a kaptırdığı iddia edilmişti.

Samimi sunumunun yanı sıra, ekranda kendi yazıp okuduğu şiirleriyle geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Kısaparmak yaz başında, iddiaya göre yeni sezon için ücretinin artırılmasını istedi. 'Hayatı paylaşmaya ve güne dair güzelliklerle evlerinize konuk olan program' sloganıyla ekrana gelen Kısaparmak haftada 30 bin lira alırken ücretinin 50 bin liraya çıkartılmasını talep ettiği iddia edilmişti.

Bu istek karşılığında da kanalın Şebnem Kısaparmak ile anlaştığı iddia edilmişti.

KANAL 7 İDDİALARI YALANLADI

28 Eylül 2012 tarihli Bugün gazetesinde yer alan ve çeşitli internet sitelerince de alıntılanarak kullanılan 'Çok para isteyince kovuldu' başlıklı 'Şebnem Kısaparmak Kanal 7'deki programı için yeni sezonda yöneticilerden haftalık 50 bin lira istedi. Kanal bunu fazla bulunca 40 bin liraya Esra Ceyhan'la anlaştı' spotuyla verilen haberdeki iddialar ve zikredilen tüm rakamlar yanlıştır.

Şebnem Kısaparmak saygı duyduğumuz bir sanatçıdır, kendisiyle halen iyi ilişkilerimiz devam etmektedir. Haberde geçen 'kovulmuştur' ifadesi bizim kullanmadığımız ve üzüntüyle karşıladığımız bir ifadedir.

Geçtiğimiz sezon Kanal 7'de yayınlanan 'Şebnem Kısaparmak ileGüzel Günler' adlı programın sözleşmesi sonaerdiği için program bitmiştir.

Bu süreçte herhangi bir pazarlık yapılmamıştır. Haberde zikredilen tüm ücretler ve istendiği iddia edilen zam oranı da gerçek dışıdır.

Kaynak: Magazin

Şebnem Kısaparmak Esra Ceyhan Kanal 7 Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title