Haberler

Savcılıktan "Kaset" Soruşturmasında Yakalama Talebi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ve bazı eski MHP milletvekillerine ait olduğu ileri sürülen görüntülerle ilgili soruşturmada, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 41 kişi hakkında yakalama kararı çıkartılmasını talep etti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ve bazı eski MHP milletvekillerine ait olduğu ileri sürülen görüntülerle ilgili soruşturmada, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 41 kişi hakkında yakalama kararı çıkartılmasını talep etti.

Talep, nöbetçi sulh ceza hakimliğince karara bağlanacak.

Başsavcılığın yakalama kararı çıkartılmasını istediği 41 şüpheli arasında FETÖ elebaşı Gülen'in yanı sıra eski İstihbarat Dairesi Başkan Yardımcıları Recep Güven, Ayhan Falakalı ve Coşkun Çakar, aynı dairenin eski Şube Müdürleri Ali Özdoğan ve Yunus Yazar, geçmişte aynı şubede görev yapan Komiser Yardımcısı Enes Çiğci, "Emniyet imamı" olduğu iddia edilen Osman Hilmi Özdil ile gazeteci Cevheri Güven de bulunuyor.

"Böcek" sanıkları, soruşturmada şüpheli

Öte yandan, "kaset" soruşturmasının bazı şüphelileri, Başbakanlığı döneminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışma ofislerine dinleme cihazı konulmasına ilişkin "Böcek" davasında da yargılanıyor.

Ankara 2. Ağır Ceza Mahkemesinde devam eden "Böcek" davası sanıklarından Ali Özdoğan, Sedat Zavar, Enes Çiğci, İlker Usta ile eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Dairesi Başkanı Ömer Altıparmak, bu soruşturmanın "şüphelileri" arasında yer alıyor.

Bunlardan Zavar, Usta ve Altıparmak cezaevinde bulunuyor. Özdoğan, Demir ve Çiğci ise halen firarda.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Özdoğan Recep Güven Enes Çiğci Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title