Haberler

Savcı Fatih Genç Trabzon'a Veda Etti

Trabzon'da 2 Ay Önce Oğlunu Trafik Kazasında Kaybeden ve Kaza Sonrası İzmir'e Tayinini İsteyen Cumhuriyet Savcısı Fatih Genç, Mesai Arkadaşlarıyla Vedalaştı.

Trabzon'da 2 ay önce oğlunu trafik kazasında kaybeden ve kaza sonrası İzmir'e tayinini isteyen Cumhuriyet Savcısı Fatih Genç, mesai arkadaşlarıyla vedalaştı.

Oğlu Doğukan Genç'in 23 Ağustos 2007 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonrası ölümünün ardından ilk kez Trabzon'a gelen Fatih Genç, bugün hem bayramlaşmak hem de vedalaşmak amacıyla öğle saatlerinde eşi Figen ve kızı Doğa Genç ile birlikte adliye binasına geldi. Burada mesai arkadaşları tarafından kapıda karşılanan Genç için bir veda töreni düzenlendi. Törende Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Rıza Can, kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı bir plaket verdi. Ağır Ceza Hakimi Dursun Kaya Güleç ve diğer

mesai arkadaşları ise çeşitli hediyeler verdi. Başsavcı Rıza Can, Savcı Fatih Genç'e başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür ederek "Gönül arzu ederdi ki seni böyle üzgün uğurlamayalım. Hayatımın en zor konuşmasını yapıyorum. Seninle bundan sonra da dostluğumuz kardeşliğimiz hiç bitmeyecek" dedi.

Fatih Genç de konuşma yapmak için oturduğu sandalyeden kalktı ancak konuşmasını yapamadan gözyaşları içinde sandalyesine tekrar oturdu. Kendisini Başsavcı Rıza Can ve beraberindekiler teselli etmeye çalışırken, salonda zaman zaman duygusal anlar yaşandı. Eşi Figen Genç de sürekli gözyaşı dökerken adliye çalışanı bayanların da ağladığı görüldü.

Cumhuriyet Savcısı Fatih Genç'in 6 yaşındaki oğlu Doğukan'ın ölümüne neden olan sürücünün yargılanacağı mahkemenin hakimi olan ve minik Doğukan'ı tanıdığı ve çok sevdiği için davaya bakmak istemeyerek davadan çekilen bayan hakim Zeynep Denizoğlu da Fatih Genç ile vedalaşırken oldukça duygusal anlar yaşadı.

Öte yandan Fatih Genç'in İzmir Adliyesi'ndeki görevine Ramazan Bayramı sonrası başlayacağı öğrenildi.

(BK-ÖS-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title