Haberler

Savaşçı 69. Son Bölüm İzle (Savaşçı 70. Yeni Bölüm Fragmanı)

Güncelleme:

Savaşçı 69. son bölümü dün akşam ekrana geldi. Son bölümden sonra Savaşçı 70. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı araştırılıyor. Savaşçı son bölümde Kılıç Timi, Elsa tarafından pusuya düşürüldü. Kılıç, zor durumdadır ve mühimmatı bitmek üzeredir. Tim nasıl kurtulacak? Son bölümde neler oldu? Savaşçı son bölüm izleme linki haberimizde.

Savaşçı 69. son bölümü yine nefesleri kesti. Savaşçı son bölümde Kılıç Timi, baskın yemiş ve zor durumda kalmıştır. Gece olması nedeniyle Tim'e takviye gücün gitmesi biraz gecikecektir. Teslim olmaya ve ölmeye niyeti olmayan fakat mühimmatı bitmek üzere olan Tim, karşı saldırıya geçer. Fakat Elsa ile Melik'in son kozu onları zor durumda bıracaktır. Peki Kılıç Timi nasıl kurtulacak? Savaşçı 70. yeni bölüm fragmanı çıktı mı? Savaşçı son bölüm detayları haberimizde.

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Savaşçı son bölümde herkes bir yandan Çiğdem için endişelenirken bir yandan da Kağan ve Haydar'ın akibetini merak etmektedir. Her şeye rağmen umudunu kaybetmeyen Kılıç Timi komutanlarını kurtarmak için geri dönmekte diretirler. Ancak Kutalmış Paşa ve Albay Kopuz'un gizli hamlesi olayların seyrini değiştirirken, gelişen beklenmedik olaylar Kılıç Timi'ni yine büyük bir tehlikeyle karşı karşıya getirecektir…

Hastaneye yetiştirilen Çiğdem Teğmen'in hayati tehlikesi sürerken, son ana kadar Melik ve adamlarına kafa tutan Yüzbaşı Kağan ve Yüzbaşı Haydar'ın savaşmadan ölmeye niyeti yoktur. Kağan ve Yörük Haydar korkusuzca ölüme yürüyorlar!

SAVAŞÇI 70. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Fox TV'de ekrana gelen Savaşçı son bölümü final sahnesi ile izleyenleri merak içinde bıraktı. Son bölümde Kılıç Timi, Elsa'nın tuzağı ile pusuya düşürülmüştür. Tim'den İlyas yaralanmış, ekibin mermisi bitmek üzerededir. Karargah ise gece olması nedeniyle Tim'e yardım edememektedir. Finalde drone ile birlikte Tim'e ateş etmek üzere makinalı tüfek doğrultulur. Peki yeni bölümde neler olacak? Tim nasıl kurtulacak? Savaşçı yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı fakat aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title