Haberler

Şaşmaz Kardeşlerin Pana Film Binası Tarih Oldu

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, kardeşi Raci Şaşmaz'ın kavgasından sonra Nişantaşı'ndaki şirket binasını boşalttı.

Pana Film'in sahipleri Şaşmaz kardeşler, Nişantaşı'nda beş katlı bir binaya 50 bin dolar kira ödüyordu. Kardeşi Raci ve yıllardır diziyi kaleme alan Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'la kavga edip ortaklığını bitiren Necati Şaşmaz, yoluna artık yalnız olarak devam kararı almıştı.

BİNA YENİ SAHİPLERİNİ BEKLİYOR

Pana Film şirketiyle bütün bağını koparan Raci Şaşmaz, abisine şirketi boşaltması için ihtar gönderince Necati Şaşmaz'ın da kendisine Çamlıca'da yeni bina satın aldığı konuşuluyor. Şaşmaz kardeşlerin yıllardır kullandıkları Pana Film'in Nişantaşı ndaki binaları bu günlerde yeni sahiplerini bekliyor.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Necati Şaşmaz Raci Şaşmaz Nişantaşı Pana Film Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (43)

karanlık adam:

yalaka, çakallar, elazığ ın yüz karaları. bunları tanıyan bu dediklerimin hafif kaldığını bilirler

27
28
yanıtYanıtla
DehşetMobil-IOS:

Erdoğanın yalakası polat

24
29
yanıtYanıtla
ŞEVİK ADIVAR:

raci şaşmaz necatiden daha delikanlı olduğu gün yüzüne çıktı mevzu para falan değil yalan senaryolar ile halkı kandıran POLAT ALEMDAR

30
19
yanıtYanıtla
özgür seven:

Sana kurtlar vadisinden başka nerde rol bulacaklar polatcıımm :)

24
11
yanıtYanıtla
xboy:

necati şaşmaz var ya 5 para etmez adamın teki

16
19
yanıtYanıtla
ayla oner Mobil-ANDROID:

allah yollarını acık etsin sonucta kardesler et tırnaktan ayrılmaz

22
10
yanıtYanıtla
alemdar polat:

SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ

22
8
yanıtYanıtla
YUSUF:

ALLAH. U TAALA AKIL FİKİR VERSİN

23
2
yanıtYanıtla
Dik Başlar:

olum manyakmısınız la siz para abi kardeşin arasına girer millet asgari ücretle doyarken siz trilyon için abini si kardeşinizi üzüyonuz

21
1
yanıtYanıtla
ikbal:

dedeleri seyh tayyar palulu milletin zekatlariyla gecinirdi torunlari paraya para demiyor seviyesizler

10
10
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title