Haberler

Şarkikaraağaç Meslek Yüksek Okulu'nda Kep Töreni Düzenlendi

Süleyman Demirel Üniversitesi Şarkikaraağaç Meslek Yüksek Okulu'nda mezuniyet töreni düzenlendi.

Süleyman Demirel Üniversitesi Şarkikaraağaç Meslek Yüksek Okulu'nda mezuniyet töreni düzenlendi.

Törene, Şarkikaraağaç Kaymakamı Okan Leblebicier, Belediye Başkanı Şafak Ufacık, Çiçekpınar Belediye Başkanı Bayram Aydemir, davetliler, öğretim görevlileri, öğrenciler ve velileri katıldı.

Meslek Yüksek Okulu Müdürü Kağan Ayanoğlu, törende yaptığı konuşmada, Şarkikaraağaç Meslek Yüksek Okulu'nun sıradan bir üniversite olmadığını, Şarkikaraağaç MYO'lu olmanın bir ayrıcalık olduğunu söyledi.

Velilere seslenen Ayanoğlu, "Bu arkadaşlar için endişe etmeyiniz. Bunlar işlerini bulmuşlar, işlerini kurmuşlar. Artık ne yapacak diye endişe etmeyiniz, endişeden uzak durunuz. Yemediğiniz yedirdiğiniz, kendi cebinizdeki son kuruşu harçlık olarak gönderdiğiniz bu gençler, hiç sizi ve bizi mahcup etmedi. Onun için bu gençlerimize haklarınızı helal edin. Gençlerimize haklarımız helal olsun" dedi.

Konuşmaların ardından okul birincisine, voleybol, futbol turnuvası ve halk oyunları turnuvasında dereceye giren öğrencilere belgeleri ve hediyeleri verildi. Belgelerini alan öğrenciler, keplerini havaya atarak mezuniyetin tadını çıkardı.

- ISPARTA

Kaynak: AA / Yerel

Şarkikaraağaç İsmail Bayram Çiçekpınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title